|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
kostoukitos βγαλτο απο το ενυδρειο και απο το σπιτι γενικως (κατα τη γνωμη μου) εκτος και αν σου αρεσει τοσο πολυ και θες να το κρατησεις για πετ! γιατι απο οτι καταλαβα οι γνωμες διϊστανται.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και μιας και πιασαμε το θεμα, ειχαμε παει με την κοπελα μου σε ενα μαγαζι με φυσικα καλυντικα και ειδα ενα κεσεδακι με λασπη και καποια βοτανα, τιμη: 136ευρο το κιλο..!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() παντως δεν εχουν ολοι οι αντρες την ιδια αποψη με σενα...υπαρχουν αντρες που κανουν και μασκες ομορφιας με φυκια και μπορει να απλωνουν και εκεινοι τη μπριζολα στο προσωπο!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω δεν εχω προβλημα να το κανω, μου εκανε η κοπελα μου προσφατα μια μασκουλα για να δω τη "διαφορα".. το Θεμα μου δεν ηταν οι μασκες, εγω δεν σιχενομαι ουτε αυτες ουτε τα ζουζουνακια τα καημενα(τα οποια τα βρισκω πιο χαριτωμενα απο τη λασπη στο προσωπο μου), απλα μου κανει εντυπωση η αντιδραση σας σε αυτα ενω ανεχεστε τοσα και τοσα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς τις μπιζόλες τις απλώνουμε στα κάρβουνα
![]() ![]() εκτός κι αν βρούμε τίποτα πιο καυτό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτό???? | fitos100 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-12-09 08:20 |
Τι είναι αυτά? | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-11-09 01:21 |
τι είναι αυτό;; | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 22-10-08 19:49 |
Τι είναι αυτό; | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 21-02-08 16:50 |
Τί είναι αυτό? | x-nos | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 17-06-04 02:47 |