|
![]() |
#1 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας και απ εμενα είμαι νεος στο χομπι αλλά παρα πολύ διαβασμενος μονο ομως στην θεωρία !
Εχω ξεκοκκαλισει δυο βιβλια για ενυδρεια γλυκου νερού και νομιζω οτι παμε καλα !!!! Θα ανεβασω σε λιγο και φωτογραφίες του ενυδρείου μου και περιμένω συμβουλες από έμπειρους του χομπι γιατί καλή η θεωρία αλλά η πράξη σε μαθαινει ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tepe : 22-04-10 στις 08:45. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 14698
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες!!!
Αναμένουμε φωτογραφίες! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου , απλο , λιτο και πανεμορφο !!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αρκετα φυσικο και ωραιο (εκανες καλη αρχη)...τις ανουμπιες τις εχεις φυτεμενες??? ΥΓ με κανα ξυλαρακι ακομα θα δειξει πολυ ωραιο...ή με καλυτερη διαταξη αυτων που υπαρχουν
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι φυτεμενες και τις σκαλισα λιγο να γυμνωθει ο κορμος τους και να μεινουν οι ριζες μονο μεσα ως επι το πλειστον γιατι διαβασα οτι μπορει να μου χαλασουν αν ειναι πολυ φυτεμενες!!
Με το υποστρωμα αυτο που μου δοσανε μου ειπαν οτι δεν θα χρειαστουν τιποτα για τουλαχιστον ενα χρονο αλλα παιδευτικα πολύ μεχρι να το πλυνω , εβγαλε πολυ μαυριλα τρεχει 6 μερες το ενυδρειο το στρωσιμο εγινε με βακτηρια της sera Μετρησεις κανω καθημερινα και μεχρι τωρα παμε πολυ καλα βεβαι εχω μεσα μονο 6 γκαπυ Θέλω καποιος εμπειρος να μου προτεινει τι αλλο να βαλω μέσα και οτιδηποτε βλεπετε που θελει αλλαγή |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!
![]() το φρεσκοστημενο ενυδρειο ακροβατει...αλλα εφοσον κανεις μετρησεις μπορεις να επεμβεις αν χρειαστει... μου αρεσει το ενυδρειο σου και χαιρομαι που προτιμησες το φυσικο διακοσμο...αλλα θα "δειξει" αν βαλεις αρκετα φυτα ακομη. μπορεις να το κανεις αμεσα εναντιθεσει με τα ψαρια που θα πρεπει να προσθετεις σταδιακα. επισης για να νιωθουν καλυτερα τα ψαρια σου στον τελικο πληθυσμο φροντισε να εχεις μεγαλη αναλογια θηλυκων-αρσενικων. θα ηταν χρησιμονα μας γραψεις τις μετρησεις σου ή ακομη καλυτερα να συμπληρωσεις τη φορμα στις παρουσιασεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-04-10 στις 12:39 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Το πρωτο μου φυτεμενο | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 23-05-08 14:02 |