|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Πριν κανένα μήνα περίπου αγόρασα ένα καινούριο φίλτρο της Eheim (2217). Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει και κάνει έναν αρκετά δυνατό θόρυβο. Δοκίμασα να το ανοίξω και να το καθαρίσω, βελτιώθηκε λίγο αλλά μετά από καμιά ώρα ξανάρχισε. Επίσης δοκίμασα να το κουνήσω λίγο μπας και έχει μείνει αέρας κάπου αλλά πάλι τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορώ να το επισκευάσω? Έχω ανεβάσει και ένα βιντεάκι με τον ήχο που κάνει μήπως κάποιος είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα αντίστοιχο πρόβλημα: http://www.youtube.com/watch?v=F_UPkHnsWRg Ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι μου εκανε χτες το βραδυ ενα 2213 που ειχα ανοιξει για να καθαρισω , μετα απο αρκετη ωρα εξαερωση εστρωσε μονο του .
|
|
|||
|
|||
![]()
Για την εξαέρωση έκανες κάτι το ιδιαίτερο? Εγώ το έχω και τρέχει μία εβδομάδα έτσι και ακόμα τίποτα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βασικα κοιταξα εαν και οι 2 οι σωληνες ειναι καθαροι , γεμισα ολο το κυκλωμα με νερο και εβαλα μπροστα το φιλτρο , μετα απο καμποση ωρα ο θορυβος εστρωσε
|
|
|||
|
|||
![]()
κούνησε το δεξιά αριστερά ενώ δουλεύει αρκετές φορές και θα δεις ότι θα σου βγάζει αέρα και το δικό μου με παίδεψε πάρα πολύ αλλά πλέων δεν ακούγετε καθόλου κανε υπομονή θα στρώσει εγώ στο πάρα πέντε ήμουνα να το πετάξω από το παράθυρο
όταν το κουνάς καλύτερα να έχεις βγάλει το spray bar θα φύγει πιο εύκολα ο αέρας |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα το ίδιο πρόβλημα με το 2217, εμένα τελικά είχε ξεκολλήσει η τάπα που συγκρατούσε το μαγνήτη, με αποτέλεσμα η φτερωτή να "λασκάρει" λίγο και να κάνει θόρυβο! Δεν ξέρω κατά πόσο στο περιέγραψα καλά, αν ανοίξεις την κεφαλή και βγάλεις τα εξαρτήματα θα δεις τι σου λέω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καθαρισε τους σωληνες ολους!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM 2217 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 09-02-10 20:19 |
eheim 2217 | demka27 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-03-09 00:43 |
eheim 2217 | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 17-12-08 18:18 |
Πρόβλημα με το φίλτρο eheim 2217 | tsiko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-08 11:37 |
Eheim 2217 | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 02-01-06 21:39 |