|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο χαρη πολυ ωραιο και σου ευχομαι καλες γεννες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προσεχως καλυτερεσ φωτο
ηρθε ο μαστορας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα τα γκαπακια αν σου πεθενουν μπορει να μη φτες εσυ
εχουν πολυ μικρο χρονο ζωης απο την αλλη οι δισκοι παρολο ευαισθητοι αν τους κανεις αλλαγες καθημερινα η καθε 2 μερα με α/ο οπως εγω και τους ταιζεις ποικηλια τροφων δε νομιζω να εχεις κανενα προβλημα
|
|||
|
|||
![]()
To ενυδρειο και τα ψαρια του Χαρη. Ηταν ντροπαλα στην αρχη αλλα μολις με συνηθησαν καταφερα να βγαλω μερικες καλες φωτος.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια ψαρια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο γείτονα, καλούς απογόνους και αν χρειαστείς νονό, δίπλα είμαι βάλε μια φωνή.
|
||||
|
||||
![]()
Χάρρυ η άλλη όψη.... των αστεριών σου.
Είδες ο μάστορας....... ![]() Να τα χαίρεσαι .... άντε και μεγαλύτερα. Αλέξανδρε για άλλη μια φορά συγχαρητήρια....... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβω Χαρη,πανεμορφα τα κουκλια σου!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ αλεξανδρε
![]() ![]() ![]() ειναι τελειες οι φωτο την επομενη μερα μου ζευγαρωσαν ![]() ![]() ![]() να και ενα βιντεακι που τραβηξα ειναι λιγο χαλια
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Χαρη ....
![]() ![]() ![]() ![]() Πανεμορφα ειναι!! Τα καταφερες να τα μεγαλωσεις σωστα!! Αλεξ εκτος απο καλλιτεχνης εισαι και τελειος φωτογραφος!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο αγόρι μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι πρώτος Χάρη
![]() μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικα. Μπραβο!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|