|
||||
|
||||
![]()
+1000 την περασμένη εβδομάδα με τα κρυα χωρίς μπουστερ με 2 μεβρανες 150 αρες 31 λίτρα την ώρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παιζει ρολο και το πως κανει ο καθενας τις αλλαγες... και ποσα χρηματαδιαθετει καποιος...
|
||||
|
||||
![]()
Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης Πέντε Σταδίων με 150ρα 144Ε
Κιτ Αναβάθμισης φίλτρων Αντίστροφης Όσμωσης 56 χ 2 112Ε Booster Pump P-320 105 Ε Low Pressure Switch 8 Ε High Pressure Switch 8Ε Solenoid Valve 15Ε Flush Kit 10Ε Μανόμετρο πίεσης νερού με σύνδεσμο 1/4' 11 Ε 413 Ε νατα τα 400 ευρα ------------------------- Παράθεση:
εγω παντος το αργοτερο καθε 2 μερα καπου στα 70 λιτρα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 02-02-10 στις 17:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαλλον θα θελεις να κανεις κι αλλη αναβαθμιση ε??? εγω δεν σου εγραψα ολα αυτα παντος... 2 πραματακια σου εβαλα... πολυ απλα με 50 ευρω + τα αρχικα 60 ευρω και θα ειμαι τελεια!!!! δεν κατακρινω εσενα μην το βλεπεις ετσι, απλα εγω με την αποδοση αυτη και τις αλλαγες που θελω να κανω ειμαι πολυ καλα.... δεν χρειαζομαι τιποτα παραπανω και ο αλλαγες γινονται χωρις να τρωω ωρες... ------------------------- εγω τωρα με τους δισκους θα κανω 30 λιτρα καθε μερα. δηλαδη το 10% και ειμαι τελεια!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 02-02-10 στις 17:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
επαε στην αθηνα γιατι εχεις τα καταλληλα bar,στην καστορια ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εξοχη, και καλα bar.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ακόμα και απο ξένο σάιτ.. Ευχαριστώ.. Φίλε που άνοιξες το θέμα θα έχεις και φυτά στο ενυδρείο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα ενα τετειο εργαλειο ποτε δε παει τσαμπα ηδη τα λεφτα της τα εβγαλε γιατι πινω απο αυτη και εκοψα τα εμφιαλομενα μπορεις να το σκεφτεις και ετσι ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η ρυτινη δεν σου χρειαζεται. |
|
|||
|
|||
![]()
..απλά θα πάρω που θα πάρω Α.Ο. και αν όλα πάνε καλά μετά απο 1-2 χρόνια θα φτιάξω μάλλον και θαλασσινό που νομίζω εκεί είναι απαραίτητο αυτό, οπότε ας το έχω και βλέπουμε.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρα για να καταλήξουμε.... Πόσα ευρώ πρέπει να διαθέσει κάποιος (εγω, ο φίλος που του προτείναμε να πάρει Α/Ο, και οι λοιποι ενδιαφερόμενοι) για να έχει οικολογική όσμωση για το ενυδρείο και να πίνει και το νεράκι του?
(Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο οτι το βρώμικο το συνδέουν με την αποχετευση...μάλλον πρέπει να είναι ακατάληλο για ποσιμο) |
|
||||
|
||||
![]()
παντος η δικια μου τα εβγαλε τα λεφτα της
σε 2 μηνες
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα μπορουσες να εξηγησεις πως γινετε αυτο ? εχω ενα 100αρι και δεν πιστευω οτι χρειαζομαι οσμωση, σωστα? θα μου "μαυρισει" αρκετα το νερο ? τα ξυλα ποσο μπορουν να βοηθησουν? |
|
||||
|
||||
![]()
το νερο θα γινει σα τσαι
αλλα αμα σκεφτεις οτι θες φιλτρο να το βαλεις στο βαρελι + την τυρφη +ολη την ταλαιπορια με 60 ευρο καθαρησες με α\ο
|
||||
|
||||
![]()
απο ερωτηση που εκανα στο πετshop μου ειπε οτι θα το βαλω μεσα στο φιλτρο μου απλα !
![]() ![]() το θεμα με τα λεφτα ειναι οτι ετοιμαζω δυο διαφορετικα ενυδρεια και εχω ξεφυγει απο τον προυπολογισμο (μην μας ακουσει ο υπουργος!!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 ενυδρεια τη ???
νομιζω οτι εχω τη λυση
|
||||
|
||||
![]()
το ενα θα ειναι στο μαγαζι με κιχλιδες και το αλλο στο σπιτι με φυτα και cory , νεον ή καρδιναλιους και ροδοστομους(υπαρχει μια περιπτωση να μην τους βαλω)
και τα δυο 100αρια! |
|
||||
|
||||
![]()
παρε οσμοση το βρομικο στης κυχλιδες και το μαλακο στα κορυ γλιτονεισ και το αντι χλωριο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ανοιγω καινουριο θεμα και γραφω ξανα εδω!
εχω βαλει μια ικανοποιητικη ποσοτητα τυρφης στο φιλτρο και εχω μονο δυο ριζες μεσα!!! μετραω το pH στην βρυση και μου βγαινει 7,3 (περιεργο για θεσσαλονικη??)!! μετραω στο ενυδρειο και βγαινει 7,6 ! γιατι μου το κανει αυτο??????????????? |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει καποιος να βοηθησει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου δώσε λίγο καινούργιες σκληρότητες, και φωτο του ενυδρείου σου, καθως και με τι κάνεις τις νέες μετρήσεις.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τι χαλίκι/άμμο έχεις στο ενυδρείο? Δεν είναι δυνατό να ανεβαίνει με τύρφη και ρίζες, δώσε μας μια φωτό. |
|
||||
|
||||
![]()
μεσημεριανες μετρησεις με υγρα της τετρα και αμμωνια της salifert!
pH 7,5 kH 9 GH 12 αμμωνια και νιτρικα στο 0 εχω χαλαζιακη αμμο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1838 και χαλικι φωτο δεν εχω απο ολο το ενυδρειο ! |
|
||||
|
||||
![]()
δες τις μετρησεις , στο αριστερο ειναι της βρυση και στο δεξι του ενυδρειου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να τομλήσω να πω οτι κάτι σκληραίνει το νερό?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH=8,5.Πώς να το ρίξω? | PANTIS | Bettas | 11 | 21-01-08 15:49 |
να ρίξω pH και σκληρότητα ή όχι; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 14-11-03 16:26 |