|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ροδόστομοι νέον amano, sae και δύο χελάκια Acanthophthalmuskuhli , αλλα δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί δεν βλέπω αυγά. θα περιμένω μερικές μέρες να δώ τι θα γίνει με αυτές που έχουν σέλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικά σήμερα είδα 2 γαριδάκια με αυγά.
σε 2-3 μήνες πάω για μεγαλύτερο ενυδρείο, full φυτεμένο, είναι να μην αρχίσεις με τα ενυδρεία. |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν η ώρα της αλλαγής έφτασε.
μερικές φωτό (ερασιτεχνικές) από το απερχόμενο. το σάββατο θα είναι παρελθόν. |
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικο μπραβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλα υπεροχο !
------------------- Πριν το ξεστησεις, κανε εναν κοπο για 20λεπτα και στειλε το εδω με τις φωτος που ηδη εχεις ή ακομα καλυτερες αν μπορεις : https://www.iaplc.com/en/application/ Ουτε να διστασεις , ουτε να ντραπεις , κανε το για την εμπειρια και ενισχυση της ομαδας ( υπολογιζω οτι θα ειμαστε τουλαχιστον 10 Eλληνες μποσταναδες φετος στον IAPLC) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 11-02-10 στις 17:22 |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά. αλέξανδρε αφού το λές , θα κάνω μιά προσπάθεια για την εμπειρία όπως είπες, αν και με τα αγγλικά δεν έχω άνεση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eτσι μπραβο !!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ όλους, για τα καλά σας λόγια και για τις συμβουλές που μου δίνετε ώστε σιγά σιγά να βελτιώνομαι.
η αλλαγή ενυδρείου έγινε, σύντομα θα προχωρήσω σε νέα παρουσίαση. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε γιαννη καλοριζικο βρε.περιμενουμε με το καινουριο να κεντησεις παλι!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
Πρωτη γεννα. Χαρα και SOS | IRENE | Ζωοτόκα | 5 | 27-10-06 00:06 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |