|
![]() |
#1 |
αλλαγές νερού
![]() Αξιολόγηση:
![]() |
|
Εμφανίσεις: 7412
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα φυτά μέτριων απαιτήσεων που θες να βάλεις χρειάζονται ελάχιστα λιπάσματα... Νομίζω είναι πιο εύκολο να ρίχνεις λίπασμα απο το να κάνεις αλλαγή.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για το αν οι αλλαγές νερού σε απαλλάσουν από τη χρήση λιπασμάτων δεν είμαι σίγουρος, αλλά εξαρτάται από τα φυτά; Το νερό της βρύσης σου δεν έχει μακρο-στοιχεία όπως Ν,P,K. Αν έχεις φυτά που τρέφονται από τη ρίζα κυρίως μπορεί να κάνεις δουλειά μόνο με ταμπλέτες (ή υπόστρωμα αν έχεις). Γράψε τι φυτά έχεις, μήπως κάποιος πιό έμπειρος μπορεί να σου πει συγκεκριμένα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά
η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω στήσει το ςνυδρείο ακόμα ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα.... όσο αυτο είναι στη διαδρομη και έρχεται εγω ψήνομαι και ψαχνομαι να δω που θα το βάλω και πως ![]() (παει η εξεταστική ![]() πάντως θα βαλω σίγουρα ανούμπιες, κερατόφυλο και αν βρω Echinodorus 'Ozelot' και Egeria densa |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι ψιλοάσχετο με το Post... αφου τα φυτά χρειάζονται νιτρικά για να παρουν τα πάνω τους... τα οποία νιτρικά εχουν και τα λιπάσματα αποτι κατάλαβα ...
γιατί γίνεται τετοιος καβγάς με το φίλτρο και το στρώσιμο; |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολυ παιδιά
ο θερμοστάτης θελει δικό του κουβά και υπομονή να ζεστανει το νερό (που δεν εχω ![]() τυχαινει το ενυδρειο να ειναι εξω απο πόρτα τουαλέτας ... οπότε το ζεστο νεράκι του θερμοσίφωνα βολεύει πολύ ,μιας και θα το ριχνω απευθείας απο τη βρύση |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να ξεχνάς το αντιχλώριο βέβαια ε?
![]() ¶ντε καλή αρχή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Το νερο πρεπει να μενει μερικες ωρες σε δοχειο καλυτερα. Το Αντιχλωριο (το καλο, πχ prime ) εχει και αλλες χρησιμες ιδιοτητες (προστασια και αναγεννηση μεμβρανης ψαριου, δεσμευει βαρεα μεταλλα, αμμωνια, νιτρωδη). Ελπιζω να εχεις ψαρια που ζουν σε παραμετρους του νερου της βρυσης σου πχ αφρικρικανες ή ζωοτοκα. Σε βλεπω με την αποχη στο χερι ![]() υγ Ο θερμοσιφωνας οταν περασουν 3-4 χρονια αρχιζει και βγαζει διαφορα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 07-04-08 20:07 |
CO2 & αλλαγές νερού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 30-08-07 10:34 |
Αλλαγές νερού | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-12-04 13:03 |
Αλλαγές νερού. | manosdr | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 11 | 26-06-04 12:17 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |