|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
#1 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ!!!! 29 βαθμους κελσιου..... ακουω προτασεις για να φτασω στους 26!!!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() εχω ενα 150 λιτρο εδω και 2 μηνες με 12 τιγρακια και 5 κορυ.....
|
|
Εμφανίσεις: 10941
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια αναζητηση για ανεμιστηρακια η chiller!
εχουν δωθει πολλες λυσεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελαινεσαι...
μεχρι 29 βαθμους θεωρειτε φυσιολογικο για καλοκαιρι. απο εκει και πανω θαχεις προβλημα βαλε το κλιματιστικο να δουλευει και εισαι πρωτος......
|
|||
|
|||
![]()
Στους 29 βαθμούς τα ψαράκια ετοιμάζονται για κακαβιά
![]() ![]() Χωρίς πλάκα αλλά δεν θα πρέπει να ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από 27 βαριά 28 βαθμούς. Στο δικό μου ενυδρείο μόλις πιάσω 27-28 αρχίζει και ξερένεται το κερατόφυλλο. Η πιο φτηνή λύση είναι ανεμιστηράκια. Ψάξε λίγο στο forum θα βρεις αρκετές αναφορές |
|
||||
|
||||
![]()
Για σενα που εχεις και φυτα δεν ξερω
αλλα αν ηταν για τα ψαρια να πεθαιναν τοσο ευκολα τοτε το καλοκαιρι δεν θα εμενε ουτε ψαροκοκκαλο. Δεν αναβεις την λαμπα,ποιο συχνες αλλαγες νερου,και ανοιχτο καπακι και εισαι ενταξει. εγω τοσα χρονια αυτο κανω χωρις ανεμιστηρακια και ποτε δεν ειχα προβληματα. τωρα αν του ειναι ευκολο να βαλει ανεμιστηρακια καλα θα κανει. Αλλα οπως ειπα Μην τρελαινεται κιολας....
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρειο με φυτα, και 29 βαθμους αποχερετησετα.
Ανεμηστηρακια να σου το κατεβασουν το πολυ 2 βαθμους. Να σκεφτεις ομως οτι η αναπληρωση θα ειναι 4 φορες παραπανω αποτι να παρεις ενα chilleraki.
|
||||
|
||||
![]()
βρε πατρίδα? που τις βρήκες εσέι τόσες ζεστες?
|
||||
|
||||
![]()
τους 29 εφτασα.... αλλος εχει το προβλημα με τους 32.....
παντως τωρα ειμαι οκ χωρις να παρω τπτ...... την ημερα εχω 27 το βραδυ 25.......
|
||||
|
||||
![]()
για να ειστε κομπλε και για να μην υπαρχουν αυξομειωσεις καλη ειναι και η αγορα ενος elliwel .......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |
SOS-17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ-ΤΡΟΠΟΙ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ | Μικρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 08-01-08 18:59 |