|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για σας πηρα ενα ζευγαρι μονομαχους και εχω μεσα στο ενυδρειο μου 1 αγγελοψαρο 1 νανο γκουραμι 8 αρλεκινους και ενα ανσιστρους
τι θερμακρασια χριαζονται για να ζευγαροσουν? τι πρεπει να ξερω? οι τροφες μου ειναι ενταξη? γιατι καθονται στα φυλλα της anubias? γιατι ο αρσενικος κηνυγα ,χτηπα και τσιμπα την κυρια? αν ξεχασα κατι ? φωτο: Συνημμένο Αρχείο 23090 Συνημμένο Αρχείο 23091 Συνημμένο Αρχείο 23092 Συνημμένο Αρχείο 23093 και γιατι ο κυριος καθετε συνεχια στο φιλτρο? |
|
||||
|
||||
![]()
για να σου πεί κάποιος κάτι θα πρέπει να δόσεις πληροφορίες για το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλά, έχεις κάνει 170 πόστ και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις??? πολύ φιλικά και με την πρόθεση να σε ωθήσω για να στήσεις ένα πιό σωστό ενυδρείο, σου λέω ότι δεν είναι αυτά τα προβλήματά σου.
έχεις διαβάσει καθόλου τη σελίδα του τσάμη( http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../koinoniko.htm ) ή γενικότερα το φόρουμ στο οποίο έχεις κάνει 170 πόστ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τα παιδια............αλλα πρεπει να ξερεις οτι ποτε δεν βαζουμε αρσενικο θυλικο μονομαχο να ζουν σε ιδιο ενυδρειο..............τα βαζουμε μαζι μονο και μονο για να ζευγαροσουν και τα χωριζουμε μετα αλλα και παλυ πρεπει να εχουμε κανει πολυ καλη προετημασια γιατι θα την σακατεψει την θηλικια!!!!!
και επεισης δεν γινετε να ζευγαροσουν μαζι με τοσα αλλα ψαρια...!
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σορι. τα χωρισα τα bettas πηρα ενα ενυδρειο 100λτ αυτο που ρωταω ειναι σε 54λτ ζευγαρονουν?ξερω οτι δν ζευγαρονουν με αλλα και πρεπει να τα χωρισω.η τροφη ειναι καλη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι.......ειναι σκουλικακια(bloodwarms)??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos me bettas HELP!!!!!!!!!!!!! | harris samos | Bettas | 4 | 26-04-09 19:41 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |