|
|
||||
|
||||
![]()
να συστησω το καινουριο μελος της οικογενειας μας ειναι η μπουμπου η ναζιαρα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σκετη μπουμπου η ....μπουμπου!!!
![]() αξιολατρευτη ειναι....να τη χαιρεστε!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ ειναι πολυ καλη.
|
|||
|
|||
![]()
τρελα ειναι η μπουμπου.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει η μπουμπου!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλί σκέτο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεξυπνη ρατσα οσο δουλεψεις μαζι της θα το παρεις με το παραπανω προσοχη!!!! δενεται πολυ με το αφεντικο του ο δικος μου οταν εφευγα χωρις να τον παρω μαζι μου 4 μερες δεν ετρωγε και την 5 σταματουσε το νερο. μην την αφησεις απο την αρχη να γαυγιζει για φασαρια αλλα σκυλια και να δαγκωνει για εκφοβισμο ολα τα μικρα σκυλια νιωθουν ανασφαλεια με το μεγεθος τους και αντιδρουν κατα αυτο τον τροπο. αν εξαιρεσεις αυτο το χουι απο οσα σκυλια ειχα μικρα και μεγαλα μου βγηκε το εξυπνοτερο με διαφορα. καλως συναγερμος παντα αληθεις. πολυ καλο με τα παιδια της οικογενειας. εχεις κανει πολυ καλη επιλογη και σου ευχομαι να περασεις καλα μαζι της. μια φωτο και απο τον δικο μου φατσα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ γλυκα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα σκυλακια ειναι φοβερα και πολυ ημερα!
Περιση το καλοκαιρι που πηγαινουμε συχνα στην Ερεσσο στο νησι μας καθε πρωι συνηθιζαμε να πηγαινουμε σε μια καφετερια οπως και μια αλλη κοπελα που ειχε δυο τετοια παρα πολυ γλυκα με το ενα με μοβ και το αλλο με ροζ φιογκο που ερχοτανε σε εμενα και "παιζαμε"! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα σκυλι....ομπρελοκ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα .θα ηθελα να ρωτησω οποιος ξερει φυσικα εχω ενα προβλημα με την σκυλιτσα μου.
ετρωγε κανονικα ολο το φαι της αυτο που μου ειχε πη γιατρος ξηρη τροφη και δεν υπηρχε κανενα προβλημα. εκανα το λαθος και της εδεινα λιγο απο μενα και απο τοτε δεν θελει το φαι της ![]() εχει συμβη σε καποιον απο εσας που εχει σκυλακη το ιδιο και αν ναι μπορει να μου πη τι εκανε ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερει κανεις πως λενε το αφρικανικο γατοψαρο κουκος????? | mixalis24 | Tanganyika | 4 | 05-02-09 16:09 |
Να λεμε και τα καλα | s-vitzi | Malawi | 9 | 09-10-08 21:56 |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ | stelios_r | Αναπαραγωγή | 3 | 01-06-05 21:38 |
μοιαζει με κρεμμυδι...πως το λενε?..(crinum thaianum) | iraklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-05-05 20:38 |