|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή μιλάμε για περισσότερα από 12 ψάρια...
Και από αποψη ιχθυοφόρτισης και από άποψη χώρου προσωπικά τα θεωρώ πολλά. Νανοκιχλίδες και οτόκυκλοι είναι μια καλή σύνθεση,αν προστεθεί και κοπάδι από τέτρα ο γόνος θα κινδυνέψει σίγουρα κατα την άποψη μου γιατι οι γονείς δεν θα έχουν από να πρωτοπροστατέψουν τα μικρά από τους ότο ή από τα τέτρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έκανες τελικά; Προχώρησες με την αλλαγή στο ενυδρείο σου ή σου τρώνε ολο τον χρόνο τα οτοκυκλακια;
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως το είπες....
Γενικά το ενυδρείο μου περνάει μία φάση προσαρμογής. Μη ρίχνοντας λιπάσματα και ρίχνοντας μπόλικη τροφή σε σκόνη για να μην μένουν πεινασμένα τα μικρά και φυσικά λόγω απειρίας και πανικού για να επιβιώσει κάποιο από αυτά, είχε γίνει μπάχαλο. Τα φυτά μου ήταν όλα σχεδόν χάλια, η μπλύξα είχε λειώσει τελείως (χαλάλι όμως). Τώρα όλα πάνε προς το καλύτερο. Έστησα και το μικρό μου 35άλιτρο και περιμένω να δω πως θα πάει με την σκέψη να μεταφερθούν εκεί οι οτόκυκλοι. Απλά φοβάμαι να κάνω την μεταφορά κυρίως λόγω λίγων λίτρων.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καμία Πρόταση;; | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 07-12-07 01:52 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |
Πρόταση αλλαγής | lasal | Greek Aquarist's Boards | 1 | 31-03-05 15:32 |
Πρόταση αγοράς | kangouras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 17-12-04 14:33 |
Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |