|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε μαν και μας ζαλισες τον έρωτα στο περίμενε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου Νεοκλή! Πολύ πολύ πολύ όμοροφο το reefακι σου. Καταπληκτική η αίσθηση του απότομου βράχου..
ΥΓ : Δεν χρειαζόταν να αναφέρεις ποιός τράβηξε τις φωτογραφίες. Όλοι το κατάλαβαν. ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο το ενυδρείο και εξαιρετικές φωτογραφίες!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανο!
![]() ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υποκλίνομαι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΛΕΙΟ....ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ...
![]() συγχαρητήρια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητήρια!!!
μου ανοιξες οριζοντες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αψεγαδιαστο! Συγχαρητηρια για το αποτελεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά είναι τέλειο Νεοκλή!!!Δεν υπάρχει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ Το ψαράκι το ασπρόμαυρο...μπαοκάρα έτσι? χαχαχαχ Αγγίζεις την τελειότητα!!! Έτσι???χαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο.Συγχαρητηρια.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε νεοκλη τι να πει κανεις οταν βλεπει τετοιου ειδους ενυδρεια που αγγιζουν την τελειοτητα απλα ειναι φανταστικο μπραβο σε εσενα και τα παιδια που βοηθησαν να γινει αυτο το αριστουργημα
Υ.Γ Τωρα για τον φωτογραφο τι να πω οσοι το γνωριζουν καταλαβαν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ετσι πρωτα μας βαζει στην μπριζα να ασχοληθουμε με τα φυτεμενα και να παρουμε μπουκαλες κτλ κτλ κτλ και μετα μας τα γυρνας και λες φυτεμενα????
![]() ![]() και τωρα πας παλι να μας καταστρεψεις ![]() ![]() μπραβο Νεο.ολα τα λεφτα ειναι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() και άντε,βγάλε φωτό από περιφερειακά ενυδρείου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι παλιανθρωποι
![]() ![]() ![]() ![]() Θα βγάλω, το επιπλακι θελεις να δεις ε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πως με νιώθεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αργεις Νεο...
Θελω να δω τι δουλεια θα κανουμε στο επομενο... Επαιξες και με router ? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να και μια φωτό του ενυδρείου στο χώρο. Εχει μπει σε γωνία και αυτην την στιγμη βλεπω ότι ακριβώς και εσείς...
![]() ![]() (dizio για σενα) ![]() ![]() Και μια τελευταια με τις τροφές και τα διαφορα σκευάσματα που χρησιμοποιώ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν λοιπον η γυναικα θα λεει.....
"τι να βαλω σε αυτη τη σκοτεινη γωνια?? λιγο αδεια μου φαινεται.." θα της απαντατε... "γυναικα ασ΄το πανω μου....χαρμα θα την κανω...."... αρκει να μη της πειτε ποσο θα στοιχισει... μπραβο και παλι νεο για το στολιδι σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καιρο ειχα να δω πολλες τροφες και προσθετα μαζι και επαθα ζημια τωρα με την φωτο !!!
![]() Εκτακτο το επιπλακι... Ριξε μια γερη απο ολα στην υγεια μου! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε ΝΕΟ είναι τρέλα...
![]() ![]() Από τα ομορφότερα REEFakia κατά την ταπεινή μου γνώμη που τρέχουν αυτή την στιγμή.... Σου εύχομαι να σου δίνει μόνο χαρές φίλε μου...και που είσαι Νεο ταΐζουμε με μέτρο και όχι με το φτυάρι σαν μερικούς μερικούς... ![]() ![]() Όσο για τις φώτο τη να λέμε τώρα, ένα είναι το τρελό ΑΓΟΡΙ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά!! Θοδωρή εχεις μερίδιο από την επιτυχία και το ξέρεις!!
![]() Βασιλάκη έγινε ένα πολύ γερό ταισμα σήμερα...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ακους το ψηλο ρε Νεο δε ξερει!
Κανε το κυπελλο του σκιμερ να πεταχτει στο ταβανι να γουσταρουμε! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Για να χορτάσεις.....!!!! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xeKX9hNE2KU Last edited by Neoklis; 04-12-2008 at 22:56. Reason: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα παίζει τίποτε σε γαρδούμπα - κοκορετσάκι κάνω και εγω βουτια μέσα στο ενυδρείο για να με ταϊσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ρε φιλε!
Με εφτιαξες βραδιατικα!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο.Συγχαρητηρια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα πως μου διεφυγε αυτό !! Φοβερή δουλειά για μια ακομα φορά Νεοκλη!!!
Στολιδι πραγματικο !! |
|
||||
|
||||
![]()
Super το ενυδρειο Νεοκλακο
![]() ![]() ![]() Προσωπικα , χαιρομαι να βλεπω τοσα DIY ενυδρεια με πλατη-φιλτρο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αχ θα με κάνεις να χαλάσω το φυτεμένο μουυυυυ....και ξέρεις,δεν διαφέρουν και πολύ οι διαστάσεις μου με τις δικες σου...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-2008 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-2008 00:02 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-2005 14:01 |
Reef | ANEMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-04-2004 19:55 |