|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13909 οσο παρατηρω τα ψαρια πιστευω οτι συμβαινει αυτο που περιγραφει το συγκεκριμενο link το ειχα διαβασει πιο παλια αλλα δεν μπορουσα να το βρω ξανα,η 2 θυληκες η μπλε και η λευκη ειναι μαζι στο ενυδρειο η μπλε σταματησε να κανει φωλιες ,το καλο ειναι οτι η δυο θυληκες ειναι πολυ αγαπημενες,ετσι κεφτομαι να αγορασω 2-3 ακομα,το ενυδρειο ειναι 125λιτρα.εχτες αγορασα και ενα 70λιτρα και εβαλα τον αρσενικο μονο του με ενα σαλιγκαρι,το παλιο 35λιτρα θα το ετοιμασω για αναπαραγωγη,τελικα αυτοι που μου προτειναν να διαβασω τα λινκ καλα ελεγαν αλλα να ξερουν οτι τα εχω διαβασει ολα και πολλες φορες δυσκολευομαι να τα ξαναβρω.Maverick η ριγες ειναι καθετες,ειναι σιγουρα θυληκη απλα δυσκολευομαι να δω την μπιλια στο στομαχι ισως επειδη το ενυδρειο εινα μεγαλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το eggspot σε μερικές θηλυκιές εμφανίζεται μόνο όταν είναι έτοιμες για αναπαραγωγή και δε φαίνεται πάντα. Επίσης το ότι οι 2 θηλυκιές σου είναι αγαπημένες δεν σημαίνει ότι θα υποδεχθούν το ίδιο καλά τις νέες που σκέφτεσαι να αγοράσεις.. Πρέπει να δοκιμάσεις και να δεις τι θα γίνει..
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι 120 λιτρα και σκεφτομαι οτι δεν θα εχουν προβλημα,τελικα κατεληξα οτι τ ψαρια που μου αρεσουν περισοτερο απ ολα ειναι οι μονομαχοι,τα αλλα ψαρια που εχω φοβουνται οταν βαζω το χερι μου μεσα οι τρεις μονομαχοι μου μου δινουν την εντυπωση οτι με γνωριζουν οταν τους ταιζω βαζω μεσα το δαχτυλο μου και αυτοι πρωτα ερχονται σε μενα και μετα πανε για φαγητο,επισης ειναι κουκλια ειδικα η λευκη θυληκη ειναι τελεια ολολευκη με ελαχιστο γαλαζιο σαν δαντελα στα πτερυγια.εχω αγορασει ηδη τρια ενυδρεια και μαλλον θα παω και για τεταρτο,ασε που πηρα ενυδρειο στον πατερα μου και στην πεθερα μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
βαζω και μια φωτο του dexter στο καινουριο 70λιτρο του.Θα ανεβασω και φωτο των θυληκων μολις τελειωσω το στησιμο του καινουριου ενυδρειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει.Σιγουρα θα ειναι πολυ ευτυχισμενος!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαρο συμπεριφερεται περιεργα | aivas | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 08-03-08 01:50 |
αποριες και περιεργα πραγματα με tunze 7074/2 | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-10-07 23:08 |
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΖΩΥΦΙΑ | bill | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-07-07 14:30 |
ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-04 01:34 |