|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ ακριβο κ οι υπαλληλοι δεν εχουν ιδεα
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχουν κι αλλα ειδη, και ειναι ενα ψαρι που θελει αρκετη εμπειρια για να κρατας σταθερες τις τιμες του νερου στις οποιες ειναι πολυ ευαισθητο, να του δινεις καταλληλες τροφες που να χωρανε στο μικρο στομα του, και ειρηνικοτατους (η καλυτερα καθολου) συγκατοικους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα ότι αφού σου αρέσουν όλα αυτά τα είδη, κι έχεις εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο μαγαζί, πλήρωσε τα, βάλτα στο ενυδρείο σου, ακολούθησε τις συμβουλές των υπαλλήλων (ο ένας μάλιστα είναι τρελός γνώστης μέχρι και με τον Amano μιλάει προσωπικά) και ποστάριζε εδώ σε συνέχειες το τι γίνεται στο ενυδρείο σου. Αν μη τι άλλο θα είναι ένα πολυυυυυυυυυυυυ ενδιαφέρον project.
Φιλικά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"μη ενδεδειγμένη πρόταση" ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οπως ειπα στο αρχικο μηνυμα δεν τους εχω εμπιστοσυνη,γι αυτο και ρωτω εσας!
πειρα με τα ψαρια εχω καποια. 3 χρονια εχω ενυδρειο και οι απωλειες που ειχα ειναι 2 στις 10 λετε να δοκιμασω μονο με ιπποκαμπους?και τιποτα αλλο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν διαβαζοντας τα λινκ που εβαλαν τα παιδια ποιο πανω κρινεις οτι μπορεις να τους προσφερεις τις συνθηκες που θελουν , Αν εχεις λυσει το θεμα τροφης τους και αφου σου αρεσουν μπορεις να το κανεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλη για 2η λαμπα | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-02-08 23:19 |
Συμβουλη για πετρες σε ενυδρειο με tanganyika | Vasilis Xanth | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 29-12-07 14:49 |
ζητω συμβουλη.... | prodigy | Malawi | 27 | 11-09-06 23:52 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |