|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γι' αυτό και κατέληξα στην Α.Ο.
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή απιονισμένο οποιαδήποτες μάρκας + αντιχλώριο και μετά το ρίχνουμε στο ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ (ή καλύτερα έκανα) εγώ, θεωρητικά δεν χρειάζετε, μπορείς βεβαια να πάρεις ένα τεστ για χλώριο κλπ και να μετρήσεις αν έχει και να είσαι σίγουρος/η.
|
|||
|
|||
![]()
Το καπάκι του ενυδρείου πρέπει να είναι κλειστό όταν λειτουργούν τα ανεμιστηράκια ή δεν παίζει ρόλο ? Εχω ανοικτο το ενα flap του Rio και εχω κρεμάσει τα ανεμηστηράκια και τα δύο βαράνε στην επιφάνεια του νερού. Κερδίζω τίποτα σε σχεση με το να είχα κόψει και να προσαρμόσει τα ανεμηστηράκια στο καπάκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις μεγαλύτερη εξάτμιση και ποιο γρήγορη (ελάχιστα) ψύξη.
Καλύτερα το ένα να βαράει στην επιφάνεια και το άλλο να τραβάει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aνεμιστηρακια | kalagio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 12-07-08 15:29 |
Ανεμιστηρακια | BECRIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 03-06-08 17:01 |
ανεμιστηρακια...... | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-05-08 13:07 |
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 28-03-08 16:45 |
Καταλληλα ανεμιστηρακια | ggeos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-05-06 09:21 |