|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως το 35λιτρο με το μονομαχο μου ορφανεψε!(απο γηρατεια θελω να πιστευω μιας και τον ειχα 1 1/2 χρονο την κατοχη μου!)
Το ενυδρειο ειναι αρκετα φυτεμενο με ανουμπιες κερατοφυλλο και egeria! Τι θα μπορουσα να βαλω εκτος απο μονομαχο σε αυτα τα λιτρα;σκεφτομουνα κατι σε 3-4 γκαπι ή νεον.Εσεις τι λετε γινεται ή τα λιτρα ειναι απαγορευτικα για τετοια ψαρακια;υπαρχει κατι αλλο καταλληλο για τοσα λιτρα; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαεχει λογος να το κρυβουμε, για το Water inn μιλαω και η αποσταση δεν ηταν ποτε προβλημα για μενα!!Αν αποφασισω να βαλω τελικα μονομαχο, που για εκει με βλεπω, θα το προτιμησω το σθγκεκριμενο μαγαζι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικα σπυρος.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χρειαζεται ψαξιμο.Μαζι με τα αλλα ενυδρεια θα αλλαζει και αυτο μια φορα την εβδομαδα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε και σε λίγο θα βοηθάει και η κόρη στις αλλαγές!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ενοειται μιας και το ενυδρειο θα ειναι στο δωματιο της!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου | ΧρήστοςΠ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 21-03-07 08:56 |
Το ενυδρειο μου!!! | shilvershark | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-06-06 18:16 |