|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
1o ενυδρείο 200lt 2o ενυδρείο 100lt
1.channa pulchra 1. Flowerhorn (killer) 1.crenicichla xingu orange 1.revulatus 1.heickelli 1.texas 1.firemouth 1.severus 1.frontosa 2.lepurinus 1.pleco leopard περιμένω σχόλια. |
|
|||
|
|||
![]()
Εμπειρια πολυ καλη, αλλά για αυτα τα ψαρια θες χαλαρα άλλα 1000 λιτρα...μην πω για συμβατοτητες...
Για το flowerhorn διαβασε εδω http://www.tolibra.com/test/DyedFish.htm |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπαίνουν σε 1 μήνα σε 640 λίτρα. πιστεύω να είναι καλά. τα έχω μάθει σε μικρή σκληρότητα και ειναι πολύ καλά τα ψάρια. τώρα για το flowerhorn τουλάχιστον δεν είναι βαμμένο!!! τώρα ότι είναι από πολλές διασταυρώσεις δε με χαλάει καθόλου. τέτοια ψάρια με τέτοια νοημοσύνη μακάρι να υπήρχαν. ευχαριστώ για το σχόλιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τη φροντοζα και τα κεντρικης Αμερικης πως τα εχεις μαθει σε μικρη σκληροτητα?
|
|
|||
|
|||
![]()
πέρνω ψάρια από ενα δίκο μου ατόμο σε pet shop και είχε σκληρότητα στις φροντόζες 725. το ξέρω ότι οι ταγκανίκες 8έλουν 1400-2000 αλλά το γουστάρω σαν ψάρι γι αύτο και είναι μέσα στα αμερικάνικα. και να φανταστείς μολίς χθες το έβαλα μέσα. Αν και περίμενα άθλια συμπεριφορά της φροοντόζας και τρώει και δεν κρύβεται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα εχεις καιρο τα ψαρια αυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία ψάρια αλλά πολυ λίγα τα λίτρα σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε αμερικάνε καλό είναι πρίν ποστάρουμε κάτι να διαβάζουμε και τις προηγούμενες απαντήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
¶σε το παιδί να απαντήσει στον εαυτό του
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
kribs και dither fishes | Πάνος | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 10 | 19-02-08 02:40 |
Marine fishes by Scott Michael | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-06-05 22:46 |
Anemone fishes and their host sea anemones by Fautin & A | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-06-05 22:05 |
Sound-Producing Fishes | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 03-03-04 02:01 |
number of fishes | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:27 |