|
||||
|
||||
![]()
λοιπον, για να ξεκαθαρισει λιγο το θεμα. αγρια ψαρια οταν λεω εννοω αυτα που εννοουν και οι πετσοπαδες. αυτοι μου τα ονομασαν ετσι. ειπαν οτι υπαρχουν τρεις κατηγοριες ψαριων και αντοιστιχα ειδων ενυδρειων. τα ηρεμα, τα ημιαγρια και τα αγρια. τωρα αν εσεις τα αγρια τα ονομαζετε θυρευτες δεν διαφωνω. αυτα που σας γραφω μου τα ειπαν πολλοι πετσοπαδες και οχι μονο ενας. ολοι ετσι τις διαχωριζουν τις κατηγοριες των ψαριων και αντοιστιχα των ειδων των ενυδρειων. τωρα αν κολατε στην λεξη τι να πω. θεωρω οτι δεν ειναι και τοσο δυσκολο να καταλαβετε για ποια ψαρια μιλαω και ας μην χρησιμοποιω την σωστη ορολογια. οσο για τα οσκαρ που ρωτατε ,ναι, ειναι στο 120 λιτρο αλλα ειναι πολυ μικρα ακομη. γυρω στα 8 με 10 εκατοστα το πολυ. θα τα βαλω σε 400 λιτρο οταν δω οτι χρειαζεται. προς το παρον δεν το κρινω αναγκαιο. φιλικα παντα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσον αφορα τα οσκαρ εσενα μπορει να μην σου φαινετε αναγκαιο αλλα πιστεψε με στα ψαρακια σου μπορει να φαινετε διαφορετικα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα δεν νομιζω οτι εχει και νοημα να στο λενε 100ατομα δωστα δωστα ειναι κουραστικο και για σενα σε λιγο καιρο θα το καταλαβεις και μονη δυστηχως ομως θα την πληροσουν τα ψαρακια και τοτε θα καταλαβεις γιατι επιμενανε ολοι τοσο... οσο για αυτα που λενε οι πετσοπαδες δεν το σχολιαζω καν.... πχ τα γκαλαχερ που σου λεγανε παρε παρε κοιτα αλλη μια φοτο http://www.practicalfishkeeping.co.u...atfish-WWF.jpg ετσι για να καταλαβεις οτι δεν ξερουν τι τους γινεται... περνε πληροφοριες απο εδω η απο το νετ και στους πετσοπαδες μονο για ψωνια αφου πρωτα αποφασισεις τι θα παρεις.... φιλικα κωστας
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει βασικα καταλαβε τι εννοουμε οποτε δε χρειαζεται να παιζουμε με τις λεξεις..........
οσο για τα οσκαρ δε μπορεις ποτε να πεις "προσωρινα σε 120 και θα δω..." μεγαλωνουν απιστευτα γρηγοραα θα το δεις μονη σου....... και απαντηση στην ερωτηση για το καλαχερ....οχι μη το/τα παρεις .....
|
||||
|
||||
![]()
Μαράκι!!!!! Κατ' αρχάς συγνώμη για την οικιότητα, αλλά νοιώθω το προβλημα σου, μιας και ειμαι συμπάσχων!!!!
Και εγς τις ίδιεσ σκέψεισ με εσένα κανω όσον αφορά τα είδη που θα βάλω!! Αν δεν σου κάνει κόπο, κοίτα στο θέμα για συζήτηση "karxariakia", να δεισ εμένα τι μου είπαν και μετα αποφάσισε τι θα κάνεις!!! Εμένα πάντωσ με έπεισαν να μην βάλω καρχαριοειδή! και θα καταλάβεισ το γιατι, από μία φωτό που μμε έστειλαν!!! Καλή επιτυχία στην αναζήτηση σου!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μετα λυπης μου σας ανακοινωνω οτι τελικα τα πουλησα τα 2 οσκαρ μου διοτι καταλαβα μετα απο την συζητηση που εγινε οτι δεν κανουν για το ενυδρειο μου.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκανες το καλυτερο.
θα το καταλαβεις εν καιρω,το ποσο καλο εκανες..!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ριχνε καθημερινα λιγη τροφη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Galaher | epistimon | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 04-12-05 19:52 |
Θάνατος GALAHER | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-12-05 14:04 |