|
||||
|
||||
![]()
ακομα και αν κατασκευαζονται στην Κινα την γραμμη παραγωγης και ελενχου την εχει παλι η juwel και καμια εταιρια δεν ρισκαρει να χαλασει το ονομα της
![]() βεβαια η απαντηση οντως ειναι λιγο περιεργη. Ειναι σαν να μας λενε οτι και κινεζικο(καθαρο) ενυδρειο να παρουμε και να κανει μια μικρη κοιλιτσα δεν υπαρχει προβλημα.............. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το βάζεις να το δούμε και εμείς! Πάντως πιο πολύ στέκει να είναι κατασκευαστικό πρόβλημα παρά να έγινε από το νερό. Επειδή γνωρίζω
από κατασκευή γυαλιού, η καμπυλότητα μπορεί πραγματικά να παρουσιαστεί και όντως είναι απόλυτα ασφαλής. Απλά θα περίμενα ένα τέτοιο τζάμι να πήγαινε για ανακύκλωση στο φούρνο παρασκευής του και όχι προς διάθεση. Να επισημάνω ότι από υδροστατικής πλευράς, η μέγιστη πίεση που ασκεί το νερό στα τζάμια (κάθετη δύναμη στο τζάμι) είναι στη ΒΑΣΗ και όχι επάνω (η δε συνιστώσα στα 2/3 του ολικού ύψους του τζαμιού από τη βάση). ¶ρα δεν θα μπορούσε η καμπύλη να οφείλεται στο νερό, αφού η δύναμη που ασκείται στο τζάμι στην επιφάνεια του νερού είναι μηδέν. ------------------------- Τα κινέζικα προϊόντα ελέγχονται όντως από τις μεγάλες εταιρείες, αλλά πολλές από αυτές έχουν χάσει τη μπάλλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis_p : 22-11-07 στις 21:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η ασήμαντη καμπύλωση που έχει (το δικό μου τουλάχιστον) δεν έχει καμία σχέση με την πίεση του νερού, απλώς η μεσαία κόντρα θάπρεπε νάταν 2-3mm κοντύτερη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ειχα βαλει και το εκανα edit και το εσβησα... Εγραφε καπου ρητα μεσα στο mail οτι απαγορευεται η αναδημοσιευση κτλ κτλ. Οποτε επειδη θεωρω το θεμα λεπτο και επειδη ποτε δεν ξερεις αφαιρεσα το mail.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα ηθελα εαν μπορεις να βαλεις εδω τις φωτογραφιες που τραβηξες για να τους δειξεις το προβλημα στο email που εστειλες (προφανος δεν τιθεται θεμα απαγορευσης αναδημοσιευσης γιατι αναφερομαι στις δικες σου φωτογραφιες και σχεδιαγραμματα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι όμως Αντώνη, σε δοκιμή στο δικό μου, αφαιρώντας λίγο νερό, η καμπυλότητα μειώνεται πολύ. Σίγουρα οι πιέσεις θα μεταφέρονται και μέσα στο ίδιο το υλικό και αφού από κάτω δεν μπορεί να καμπυλώσει, το κάνει μόνο από πάνω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οριστε και η φωτο
![]() Αν θελει κανεις το autocad με τη φωτογραφια μεσα μπορω να του το στειλω μεσω mail γιατι ειναι 3ΜΒ. |
|
||||
|
||||
![]()
οντως ειναι αρκετη η καμπυλοτητα το εχεις γεμισμενο πανω πανω?ποσο καιρο το εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
τι πρεπει να κοιταξω για να δω την καμπυλοτητα; μου φαινεται ισιο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχει προβλημα...Μην το φοβασαι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκει που ειναι η λαβη στο καπακι υπαρχει ενα κενο το οποιο δεν υπαρχει στις γωνιες. Εγω το εχω ουτε μηνα, ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν ξερω αλλα δεν φαινεται ταλαιπωρημένο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ παράξενο. Εάν πάνω κάνει καμπυλότητα προς τα έξω στις δύο μεγάλες πλευρές, θα έπρεπε στις μικρές να μπαίνει προς τα μέσα ή γενικά να στρεβλώνει.
Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ του ενυδρείου είναι σταθερή σαν μήκος. Πάντως, ούτε εγώ βλέπω το πρόβλημα. Μήπως φταίει το καπάκι; Βάλε ένα χάρακα πάνω στο τζάμι να δούμε εάν έχει καμπύλη. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα με ενοχλουσε περισσοτερο το γεγονος οτι η πλαστικη κοντρα μπορει να σπασει αν ακουμπησει καποιο βαρος πανω της..
Και ιδου η λυση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;; | Pritanis | Δίσκοι | 25 | 04-05-08 10:16 |
τι να κανω?τι να κανω? | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-10-07 12:13 |
τι να κανω τα κισσ | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-02-07 21:47 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |