|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν!
|
||||
|
||||
![]()
ωχ..
|
|
||||
|
||||
![]()
ουφ!
ευχαριστω πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και παλι!
![]() εχουν περασει οι 30 ημερες στρωσιματος και τα ΝΟ3 εδω και αρκετες ημερες εχουν κολλήσει στα 40 mg/l. τα ΝΟ2 ειναι μηδεν! τι γίνεται? μηπως τα ΝΟ3 τα καταναλωνει ενα πραγμα σαν μηκυτας που εχει φυτρωσει πανω στο ξυλο κισσου και μεγαλωνει σαν τρελο?? μηπως γιαυτο δεν κανουν peak τα ΝΟ3 μου?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ο μυκητας δεν καταναλωνει No3..
Το ενυδρειο σου εχει στρωσει απο τη στιγμή που Nh3=0 No2=0 και εχεις αρκετά ΝΟ3.. το οτι δεν ανεβηκαν πανω απο 40 μπορει να φταει απο το τεστ , μεχρι τυχον φυτα, δεν ειναι προβλημα... Καιρος να βαλεις ψαρια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αρκετες μερες προσθετω αμμωνια, αλλα παλι μου δίνει νο2 μηδεν κ νο3 40. λοιπον... κανω αλλαγη 80% και πρεπει αμεσως να βαλω τα ψαρια ετσι? τα φυτα να τα βαλω πριν την αλλαγη η μαζι με τα ψαρια?
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον το τεστ εχει τερματισει και δεν μετραει παραπανω.
Ο ευκολοτερος τροπος να βαλεις φυτα ειναι οταν το ενυδρειο ειναι σχεδομ αδειο.. Το αδειαζεις (σχεδον), το φυτευεις, το γεμιζεις και βαζεις ψαρια. Αν το φιλτρο προκειται να μεινει ωρα εκτος νερου βαλτο να δουλευεο σε καθαρο κουβα με νερο ενυδρειου |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!!
μαλλον θα το βαλω σε κουβα να μαστε σιγουροι! ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις! απο δευτερα θα εχετε φωτο απο τα γκαπακια μου!!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
πως να στησω ενα οσο πιο απλο ενυδρειο γινεται? | treno | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-09-06 16:06 |
τι γινεται???????? | GP250381 | Δίσκοι | 1 | 27-08-06 20:54 |
πως γινεται μια δημοσκόπηση;;;;;;;;;;;;; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 7 | 21-06-06 15:08 |
Αραιωση αντιλωριου, γινεται? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-02-06 09:58 |