|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω τη δημιουργία μιας ενότητας για σαλιγκάρια γλυκού νερού. Υπάρχουν αρκετά θέματα που θα μπορούσαν να μεταφερθούν εκεί και έτσι να γίνεται ευκολότερα και η αναζήτηση σχετικών θεμάτων αλλά και να αναπτυχθεί η σχετική κοινότητα.
Συμπληρωματικά η ενότητα θα μπορούσε να περιλαμβάνει γενικά ασπόνδυλα και να είναι χωρισμένη σε «σαλιγκάρια», «γαρίδες», «λοιπούς οργανισμούς» (πχ μύδια) ή «σαλιγκάρια» και «άλλα ασπόνδυλα». Τελειώνοντας θα μπορούσε να αναπτυχθεί και μια ενότητα για χελώνες, μιας και παρατηρώ ότι τελευταία υπάρχει σχετικό ενδιαφέρων. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι χελώνες είναι ερπετά και είναι τελείως διαφορετικός τομέας. Θέλουν τα χίλια μύρια από φροντίδα που δεν αφορούν καθόλου τον ενυδρειακό τομέα, όπως σποτς για θέρμανση, λάμπες UV για ερπετά, διατροφές, συμπληρώματα, χειμερίες νάρκες, κτλ.
Για τα ασπόνδυλα και γενικά για όλα τα υδρόβια εκτός των ψαριών συμφωνώ κι εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και "ΛΙΜΝΗ" θεμα πρεπει να ανοιχτει καποια στιγμουλα που να περιλαμβανει συγκεντρωμενες παρουσιασεις οδηγιες στησιματος κτλ
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ και γω, με ενδιαφέρει άμεσα !
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω συμφωνω λιμνες και ασπονδυλα γλυκου νερου ειναι δυο πολυ καλες ιδεες
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κι αν δεν συμφωνώ, που λατρεύω τα σαλιγκαράκια !!!!!!!
.... είμαι ... σαλιγκαρού ... τι να κάνουμε; ![]() ...και για τις λίμνες, εννοείται!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόταση για 20 λίτρα | mparmpounas | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 01-05-07 11:41 |
Πρόταση για κατοίκους! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-09-06 18:05 |
Πρόταση για επιλογή φυτού | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-07-06 12:20 |
Πρόταση για γλύφτη | thediscusman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 04-08-05 17:30 |
Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |