|
||||
|
||||
![]()
Thx Γιωργο!Θα δω στη πραξη!Παντως θα ναι αρκετα φυτεμενο!
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα τον χαρακτηρα του μονομαχου.
Αν εχεις βαλει πρωτα τα ειρηνικα ψαρια μεσα και μετα τον μονομαχο, ειναι πιο ευκολο. Εγω εχω μεσα σε 50λιτρο 1 μονομαχο, 6 καρδιναλιους και 6 αρλεκινους και ειναι φιλαρακια.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε delta στο ενυδρείο σου δεν κινδυνευουν οι καρδιναλιοι και οι αρλεκινοι απο τον μονομαχο αλλα το αντιθετο, καθώς συχνα τους αρεσει να τσιμπολογουν πτερυγια και ουρες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν τα εβαλα μαζι δεν ηξερα και πολλα πραγματα για την επιθετικοτητα του μονομαχου και σε αλλα ειδη εκτος του δικου του.
Αλλα δεν ξερω γιατι, δεν αλληλοπειραζονται. Και θα το ειχα δει τοσο καιρο. Αντιθετα (φτου να μη τα ματιασω) χαιρουν ακρας υγειας, τα πτερυγια τους ανεπαφα, τα χρωματα τους, η κινηση τους και η ορεξη τους μου δειχνουν το αντιθετο. Και τα παρακολουθω και αρκετη ωρα διακριτικα (για να μη εχουν το νου τους σε μενα και δεν δρουν ελευθερα). Και τη ωρα του φαγητου ηρεμα (με πολυ ορεξη αλλα χωρις προβληματα) φτου φτου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
ηλικία μονομάχου | pet | Bettas | 17 | 18-06-06 12:17 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |