|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mερικές φωτό από το νέο στήσιμο όπως είναι τώρα, αν και σε ένα φυτεμένο οι αλλαγές ποτέ δεν σταματάνε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαίσιο αποτέλεσμα. Είναι ίσως το καλύτερο "δισκοφόρο" ενυδρείο που έχω δει ποτέ. Αυτή τουλάχιστον είναι και η προσωπική μου γνώμη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο ειναι πανεμορφο..φτου φτου!! συγχαρητηρια και απο μενα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ και πάλι.Η ιδέα για το στήσιμο ήταν τα creta mountais.Aυτό που ήθελα είναι να ΄χω ένα φυσικό αποτέλεσμα με προσοχή στη λεπτομέρεια και χωρίς κάποιο ιδιαίτερα φανταχτερό σημείο.Βέβαια τώρα που λέτε ότι θάταν καλύτερα με κάποιο σημείο εστίασης προβληματίζομαι...Δεν είναι δύσκολο να γίνει αλλά δεν ξέρω πόσο φυσικό θά δειχνε κάτι τέτοιο.
Τη μος την κλαδεύω καθε 1 ή 2 εβδομάδες. Οι φωτό δεν είναι καλές, θα προσπαθήσω για καλύτερες. |
|
||||
|
||||
![]()
κατα την γνωμη μου δεν ειναι μονοτονο, ειναι ξεκουραστο για το ματι ακριβως γιατι δεν εστιάζει σε ενα συγκεκριμένο σημειο.. οτι πρεπει για να το χαζευεις με τις ωρες!
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνίδα η ύπαρξη σημείου εστίασης δεν μειώνει την φυσικότητα ενός aquascape όταν γίνει σωστά , απλά χαλαρώνει τον παρατηρηρή οδηγώντας το βλέμμα του σ' αυτό και κάνει το όλο θέμα πιο ενδιαφέρον. Και στις φωτογραφίες φυσικών τοπίων υπάρχει επιλεγμένο σημείο εστίασης .
Οι κανόνες σωστά υπάρχουν αλλά δεν πρέπει να είναι απαγορευτικοί και απόλυτοι είναι όμως οδηγοί , το Ωραίο που ξεφεύγει απ' αυτούς είναι επαναστατικό... |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια!
![]() ![]() ![]() πάρα πάρα πολυ ωραίο! αυτο ξαναπέσ το!
|
||||
|
||||
![]()
Δυνατό!!!!!!!μπράβο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο!
![]() Η μος είναι τζάβα ή κρίστμας? το "Νο2" νόμιζα ήταν νιτρώδη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις καλές κριτικές
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνίδα καλημέρα νομίζω ότι οι φωτογραφίες είναι λίγο υποφωτισμένες.
Και με τη σύνθεση έχω κάποιες ενστάσεις δηλαδή τα ψάρια δεν φαίνονται τόσο καθαρά έτσι ώστε να δώσουν χρώμα και όγκο στη φωτογραφία. Γενικά οι φωτογραφίες όχι μόνο δεν κολακεύουν αλλά ούτε και αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά που έχει το ενυδρείο σου όταν κάποιος το δει από κοντά. Για ξαναπροσπάθησε… ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νο2 | calmen | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-04-07 15:32 |
Yψηλά ΝΟ2/3 | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 36 | 12-11-06 13:58 |
Απορια Νο2 | captain21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-09-06 19:52 |
υψηλό Νο2 | dlallountas | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-02-04 16:32 |
Αύξηση ΝΟ2 | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 16:18 |