|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι τραγικα?αν εχω καταλαβει καλα και αυτα για να ειναι ενταξει
θα πρεπει να ειναι κοντα στο 0.? οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.μακαρι.χαιρομαι για αυτο. υπαρχει περιπτωση να βοηθουν και οι κυκλοφοριτες που εβαλα? το ph ειναι λογικο να ανεβει τοσο? ΝΟ2?μολις παρω το τεστ αλλα και αυτο θα ειναι τις sera. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κακως καταλαβες, και κακως επικρατει αυτη η εντυπωση σε καποιους εδω μεσα παρ ολο που το λεμε και το ξαναλεμε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλιο αργα παρα ποτε δεν λενε? ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.αυριο θα ξανακανω μετρησεις για να δω που βαδιζω ![]() ------------------------- καινουργιες μετρησεις σημερα το πρωι. PH=7 Αμμωνια NH4/NH3=0mg/l Nιτρικα NO3=30mg/l δυστηχως δεν προλαβα να αγορασω το τεστ για NO2. Με την πρωτη ευκαιρια ![]() Πιστευω οτι πηγαινω καλα αλλα θα ηθελα την γνωμη των ειδικων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octania246 : 07-06-07 στις 08:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καινουργιες μετρησεις σημερα και παρακαλω την βοηθεια σας.
λοιπον. PH=7,5 Αμμωνια NH4/NH3=0mg/l Νιτρικα NO3=30mg/l απο οτι καταλαβαινω το ενυδρειο μου εχει αποκτησει μιας ας το πουμε σταθεροτητα.για να ξαναγυρισω στο αρχικο θεμα ομως το ''αστατο'' νερο μπορει να ηταν η αιτια να μην αντεξουν τα πλακοστομα ουτε 20 λεπτα? θεωρητικα και μονο---εαν μπουν τωρα θα αντεξουν?ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Με το υπάρχον setup του ενυδρείου σου δεν θα έλεγα να βάλεις pleco! Όταν κάνεις την αλλαγή από κρύου νερού τότε οκ!
Κάνε συχνότερες αλλαγές για να κατεβάσεις τα ΝΟ3 καλό είναι να μην υπερβαίνουν τα 30mg/l.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν θέλω να γίνω συνεργός... | caverman | ¶λλα ζώα | 68 | 13-07-06 11:28 |
Δεν θελει να γινει πατερας | soza | Bettas | 6 | 21-05-06 00:44 |
Μαχαιρόψαρα - Γκάπυ που δεν γέννησαν | cubapete | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-12-05 19:29 |
zebra με guppies.Mπορουν να ζησουν μαζι? | satking | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-03-05 22:45 |
Δεν μπορώ να ανεβάσω photos | qstavrosq | Greek Aquarist's Boards | 3 | 27-11-04 17:26 |