|
||||
|
||||
![]()
ενυδρειακη σιλικονη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ερωτηση τωρα αν εχω ανεμηστηρακι θα δουλευει σε περισσοτερες στροφες αποτι ενα απο τα 6?αν ειναι ετσι συμφερει να παρω αλλον ενα μετασχηματιστη
|
||||
|
||||
![]()
...όσο η ηλεκτρολογική συνδεσμολογία είναι παράλληλη, όλα τα ανεμιστηράκια δουλεύουν στις ίδιες στροφές!
...για να χαμηλώσεις τις στροφές, πρέπει να επέμβεις-ελλατώσεις τα Volt... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
steady οταν λες ενυδρειακη σιλικονι τι ενωεις?ειναι ιδια με αυτην που περνεις απ της μαντες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτη που χρησιμοποιουμε για την κατασκευη ενυδρειων δες εδωhttp://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=10761
|
||||
|
||||
![]()
ο ρε μαν εγω που εκανα τσ κοντρες του ενυδρειου μ με σιλικονι που την αγωρασα απο μαγαζι με χρωματα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γραψε στην αναλογη κατηγορια να σου πουν μη βαζουμε σφηνα ξεκαρφωτα στο ποστ
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν σήμερα κι εγώ βλέποντας την θερμοκρασία του ενυδρείου να έχει φτάσει τους 30 πήγα και πήρα ένα ανεμιστηράκι στα 3 ευρώ και έναν μετασχηματιστή στα 4 και βουαλά..... Μέσα σε 2 ωρίτσες περίπου έπεσε στους 26 βαθμούς στο 54 λιτρο μου.... Το έχω βάλει να ανάβει μαζί με τις λάμπες και δεν έχω βγάλει τον θερμοστάτη ούτως ώστε να μην πέσει πολύ κάτω από τ0υς 25 η θερμοκρασία.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι φυτων.Τι κανω λαθος? | kostas_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 21-04-06 00:58 |
ενυδρειο 150 λιτρων αν δεν κανω λαθος | marios400 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 28-03-06 10:17 |