|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.cichlid-forum.com/articles/s_fryeri.php
http://www.cichlid-forum.com/articles/s_ahli.php να το κανω πιο ευπεπτο? <<S. ahli is named after Dr. Ernst Ahl who descibed this species as Haplochromis serranoides. He used fish captured by Dr. Fuelleborn in 1927. It was renamed Haplochromis ahli by Trewavas in 1935. Eccles & Trewavas descibed a S. ahli in 1989, but recently Konings redescribed the Sciaenochromis family, limiting it to four species (S. psammophilius, S. fryeri,S. ahli, S. benthicola).>> |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα που καταληξαμε τι ειναι το βγαζω η το αφηνω?
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα η όλη σύνθεση του ενυδρείου σου δεν με βρίσκει σύμφωνο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Που διαφωνεις?
|
||||
|
||||
![]()
πιθανολογω οτι εννοει την υπαρξη ενος hap με mbuna's.
και το σωστο φυσικα ετσι ειναι. ![]() τωρα απο κει και μετα, εγκειται σε σενα κατα ποσο το θες. το προβλημα θα ειναι στην διατροφη ![]() τα δε ...πρωτεινοφαγα, και ενα δευτερο οτι ισως, ισως λεω , πεσει ξυλο. ![]() τπτ μη θεωρεις δεδομενο. αναλογα το ψαρι ειναι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κανε το κοροιδο κι ασε τα ιδια τα ψαρια ν αποφασισουν...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aν ειναι μονο θεμα διατροφης θα τα καταφερω αν τωρα αρχισει το ξυλο το hap θα φυγει,παντως το hap ερχεται απο το προηγουμενο ενυδρειο οπου ηταν οντως αχταρμας απο επιλογες ψαριων μια και ηταν το πρωτο μου και γεματο απο λαθη
|
||||
|
||||
![]()
melanochromis, maylandia & demasoni, ειναι ασφαλως πιο τσαμπουκαδες
και καφροι ![]() αρα αφου το γουσταρεις, εχε το νου σου μη το πετσοκοψει το melanochromis & maylandia, ριχνε και κανα πρωτεινο-μεζεδακι και οπερ εδει δειξαι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με κάλυψε ο γαύρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστεύω ότι με κάλυψε και μένα ο γαύρος ![]() ![]() Καταρχήν melanochromis auratus ήταν η πρώτη (δυστυχώς) κιχλίδα που έπεσε στα χεράκια μου. ![]() ![]() Τώρα το ψαράκι που έχεις σίγουρα δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα. Αλλά είναι τσαμπουκάς καλός. Έχω δώσει αρκετούς. Haplochromis ahli electric blue. Έχω δώσει και κάποια <<ξαδερφάκια>> της που λέγονται Haplochromis ahli light blue. Το χρώμα του σώματός του ΔΕΝ είναι τόσο έντονο μπλε. Και τώρα που το βλέπω δίπλα δίπλα με το Sciaenochromis fryeri μπορεί να είναι το Sciaenochromis fryeri το <<ξαδερφάκι του>>. "Haplochromis ahli light blue". Από τη μέρα που έβαλες το πόστ μέχρι και σήμερα τι συμπεριφορά έχεις παρατηρήσει στο ενυδρείο σου; Ζει ακόμα; Σύντομα θα έχω Sciaenochromis fryeri ahli αρσενικά και θηλυκά. (άσχετο) Υ.Γ. Γαύρε βάζε και καμιά οξεία... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το ψαρι προερχεται απο το προηγουμενο κοινωνικο ας πουμε ενυδρειο που ειχα,βεβαια τοτε ηταν πιο μικρο αλλα ηταν σχετικα ησυχο,στο παρων ενυδρειο μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες περα απο καποια κυνηγητα δεν εχει γινει κατι αλλο,εχω την εντυπωση οτι εχουν αρχισει να εχουν το καθενα το ρολο του και τον χωρο του
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε azores αν καταλαβα καλά εχεις pet shop,θα ήθελα να σε ρωτησω αν εχει περασει ποτε απο το χέρι σου Melanochromis chipokae ?Θα ήθελα να μάθω κατα πόσο είναι δυσευρετο και παρόλο που στο σαιτ το παρουσιαζει σαν ''δολοφώνο'' Σε ξένο σάιτ το είχε πιο ήρεμο απο το auratous,ποια η γνωμη σου για το συγκεκριμένο είδος ??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δες εδώ για πληροφορίες. http://www.thetropicaltank.co.uk/Fis...l_chipokae.htm Εδώ πάλι έχει Melanochromis αλλά όχι chipokae. Βέβαια το stocklist του αλλάζει συνέχεια οπότε δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά εάν το φέρνει ή το αναπαράγει. ![]() http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13285 Ελπίζω να σε κάλυψα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση φυτου | mikenuke | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 21-05-05 17:36 |
αναγνωριση φυτων απο λιμνη | tolis_1234 | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 15-05-05 14:17 |
Αναγνωριση λαμπας φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-04-05 19:47 |
Αναγνωριση Ψαριου | Rayden | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-04-05 10:21 |
αναγνωριση ancistrus | Mariel | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 21-03-05 15:02 |