|
||||
|
||||
![]()
Η πλάκα είναι οτι λόγω σχολής τα πάω καλά με την χημεια!Αλλά σκέφτηκα μηπως γίνεται καμια αντιδραση στο νερό και βγαζουν οξυγονο!Εν το μεταξυ μου λέει και αυτος με σιγουρία οτι είναι ταμπλέτες οξυγόνου και την πάτησα και τις αγορασα!
Να σε ρωτησω φίλε μου αν γνωρίζεις,αν βάλω ένα ψαρι χωρις ταμπλέτα οξυγόνου μέσα σε σακούλα για 6 με 7 ΄ώρες δεν αντεχει? |
|
||||
|
||||
![]()
Η προτασή μου είναι μεγάλη σακούλα περισσότερος αέρας από νερό και τύλιγμα της σακούλας να είναι σκοτεινό το περιβάλλον που έχει το ψάρι για λιγότερο στρες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορείτε να με βοηθήσετε με petshop που στέλνουν ακτός Αθήνας? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα που ξέρω είναι Αβυσσος και τον Nidal.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |
Όραση των ψαριών την νύχτα | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-02-05 01:00 |
Μνήμη ψαριών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 31-05-04 16:26 |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |