|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για οσους δεν το προσεξαν :
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η τριτη συναντηση της Βορειου Ελλαδος θα γινει την Κυριακη 15 Ιανουαριου 2006, λογω εορτων. Την ιδια ωρα και στο ιδιο μερος. http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9672 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 03-01-06 στις 09:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπημένοι φίλοι της Βορείου Ελλάδος,
Θα το ήθελα πολύ να ήμουν και εγώ στη συνάντηση σας αλλά δυστυχώς λόγω της μεγάλης απόστασης που μας χωρίζει είναι αδύνατο. Έχουμε όμως με χαρά και ευχαρίστηση αποδεχτεί την προσφορά που μας έκανε ο φίλος Μιχάλης για ένα δεματάκι με κλαδέματα τα οποία θα μας στείλει εδώ στη Κύπρο και τα οποία θα μοιραστούν ανάμεσα σε φίλους μας εδώ σαν δώρο από εσάς προς αυτούς. Γι αυτό παράκληση μας είναι, Αν εσείς φίλοι μας έχετε κάποια περισσεύματα από τα κλαδέματα σας να τα πάρετε μαζί σας στη συνάντηση του Ιανουαρίου, να τα δώσετε στο Μιχάλη για να τα συμπεριλάβει στο δεματάκι που θα μας στείλει. Από την όμορφη και μακρινή Κύπρο σας στέλνουμε τα χίλια ευχαριστώ μας για την ευγενική σας προσφορά. Από την Κύπρο με αγάπη Πανίτσα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ ΄χω μπόλικη Cabomba caroliniana να φέρω. θα κλαδέψω αύριο και ότι άλλο υπάρχει θα το βάλω μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ο πρυτανης εχει πολλη ρικια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εχω και 1 αρσενικο και 5-6 θυληκιες μονομαχινες για δωσιμο, αν θελει κανενας μου το λεει να τα φερω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Φιλικα Βασιλης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου σας ευχαριστούμε για τις όμορφες προσφορές σας ολες καλοδεχούμενες είναι .....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Σεπτεμβριου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 35 | 13-09-05 22:54 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Βορειου Ελλαδος Ιουνιου. | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 12-06-05 11:03 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |