|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Χαμός απο pearling φαντάζομαι έβαλες κι αλλες λαμπες.
Πολυ καλυτερο εγινε με την τακτοποίηση μπραβο αμα φουντώσει και κλείσουν τα κενά πισω θα ναι τελειο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
προσθεσα πισω μια osram 39 watt και μετα ακολουθουν στη μεση juwel 45watt colour και nature 45 watt μπροστα! θελει ακομα διορθωσεις σιγουρα ετσι οπως εβαλα την riccia θα φαινεται το ασπρο στη μια πετρα και στο μοπανι θα διορθωθει... πισω αφησα κενο και εβαλα μια Rotala wallichii μου ηρθε σε πολυ ασχημη κατασταση αν δεις φαινεται λιγο στο βιντεο που αρχιζει και πεταει ευτυχως δε 'πεθανε παρα τα τοσο μικρα κομματια που κρατησα ! επομενο βημα θα χρειαστω την βοηθεια σου στα diy λιπασματα και θα σε ενοχλησω να ξερεις γιατι παω για χορηγεια στην Seachem
|
||||
|
||||
Θα κανονισουμε καφε και τα φτιάχνουμε οποτε θες, παρε τηλ.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χρωσταω καφε ετσι και αλλιως και χωρις να φτιαξουμε κατι... για εποικοδομητικη συζητηση και οποιος πιστος προσελθει
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο.
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ stav !!
Αναμενω και για τα ψαρακια να δουμε ...
|
||||
|
||||
Θα ρθε εγω μολις έρθουν τα goby να τα δω απο κοντά
|
||||
|
||||
Εγιναν μερικες αλλαγες στις πετρες με αντικατασταση απο κατι σωληνες dennerle που ειχα για τις γαριδες απο τα παλια :P για να υποδεχθουν τα νεα ψαρακια.
|
||||
|
||||
πολύ ωραίο φίλε μου, και φοβερά χρώματα
Μπράβο
|
||||
|
||||
Να σαι καλα Τακαρε!!
ανυπομονω για τα ψαρακια μου εχουν κανει μεγαλη εντυπωση ελπιζω να εγκλιματιστουν σωστα.
|
||||
|
||||
..
Τα πολλα μου συγχαρητηρια πανεμορφο ενυδρειο να το χαιρεσαιΣτα ποσα w/l εισαι τωρα;
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ φιλε μου να σαι καλα .
τωρα που περασαν οι 'ζεστες' ο θεος να το κανει γιατι καλοκαιρι ειναι τα μεσημερια ακομα :P εχω 129watt 0,7 θεωρητικα σε 180 μεικτα. λιγο πιο πριν που εχω φωτο ( post 20) ειχα 90 watt γιατι ηταν καλοκαιρι και ο μεταβολισμος των φυτων δεν ηταν στα καλα του :P
|
||||
|
||||
Eγω τα πηρα τα peacock Γιαννη! Θα τα χαρεις πολυ! Ειναι μικρουλια ακομα αλλα σε αριστη κατασταση!
|
||||
|
||||
Τελεια φιλε μου περιμενω πως και πως !!
Φοβαμαι λιγο το ph με το φυτεμενο μην ειμαι στα ορια. Πες μας επειδη θα εχουμε διαφορα μια μερα στην παραλαβη αν θα δεχτουν dry food διαβαζα οτι ειναι επιλεκτικα στη τροφη . Ποσα πηρες και σε τι λιτρα;
|
||||
|
||||
4 σε 80 λιτρα.Δεν ειναι πολυ κινητικα ψαρια γενικα. Τροφη δεν ξερω γιατι τα πηρα χτες αργα. Παντως καλο ειναι να εχεις grindal και καποια κατεψυγμενη.
|
||||
|
||||
Μαλιστα εχω bloodworms ειδη.. Grindal οταν μεινουμε μονοι μας ( δε το βλεπω) αλλιως θα μας πεταξουν εξω χεχε θα παρω και αλλες κατεψυγμενες απλα.ειμαι περιεργος αν θα δεχθουν τυποποιημενη...!
|
||||
|
||||
εδω ειναι με το που ανοιξαν τα φωτα τρομοκρατημενα θα ελεγα. εδω ειναι πριν λιγες ωρες κανουν δειλα δειλα εξοδους 2-3 φαγανε κιολας θελει ακομα για να νιωσουν καλυτερα. αυτο που με προβληματισε ειναι οτι το ενα εχει καει στο στομα του σαν να κρεμεται κατι αμα καταφερω να το βγαλω φωτο θα το ανεβασω!!
|
||||
|
||||
ΕΙναι φοβερες μουρες και ετυχως που μπορεσα να ξαναβρω. Περσι ειχα παρει και τα εχασα ξαφνικα χωρις να μαθω το λογο.
Τα δικα μου τα κανω χαζι. Τα δυο αρσενικα ψευτομαλωνουν ποιο θα καβαντζωσει τη ''σπηλια''! Φοβερες συμπεριφορες. Θα ανοιξω θεμα με τα goby και θελω και τη δικη σου συμμετοχη. Μακαρι να καταφερουμε και αναπαραγωγη,
|
||||
|
||||
Σημερε σαββατο εχω κατσει και χαζευω το ενυδρειο :P
τα ψαρια αυτα ειναι ερωτευσημα μπορω να πω. Εχω αναγνωρισει ενα αρσενικο σιγουρα... ειναι και αυτο που εχει κατι στο στομα του ελπιζω να το βγαλω φωτο) Να ανοιξεις ευελπιστω και εγω για αναπαραγωγη εχω cory μεσα ελπιζω να μην επηρεασουν σε κατι !! ειδη εχω διαβασει ολα τα θεματα ελληνικα-ξενα φορουμ!! τα δικα μας ειναι μικρουλια ακομα και ναι το flaring τους απιθανο!! Τον τραβηξα... να εκανα νεο στις ασθενειες !! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=88803
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφα!
|
||||
|
||||
Ειχαμε τιποτα κουνηματα??
|
|
||||
|
||||
Μπαααα μαμ κακα και νανι 😕!!
Κατι τσακωμοι τα μεγαλα αρσενικα θελει να του παρει την σπηλια που ειχε εξαρχης ο ενας. Βολτες παντου... Ενα θυλικο ρουφιξε το σκουλικι απο το στομα του γκουραμι(πολυ θα θελα να το ειχα πιασει σε βιντεο) Ωραια πραγματα αλλα απο φλερτ τιποτα μονο στις αρχες.
|
||||
|
||||
Μυστηρια πραγματα αλλα και σε μενα το ιδιο ειχε συμβει,μηπως να αλλαξεις θεσεις στις κρυψωνες μηπως και αλλαξει κατι?
|
|
||||
|
||||
δε ξερω... λες να παιζει ρολο?
μπορω να το κανω αλλα μετα δε θα εχω προσβαση... αλλα αρκετα συχνα μπαινουν στις κρυψωνες τους! εγω σκεφτομαι το Ph Που το εχω 6,6-6,7 λες να ναι οριακα; δε ξερω παντως απο ζωντανια αλλο τιποτα... μετα ερχεται σε δευτερη μοιρα η κυκλοφορια του νερου ειναι αρκετα καλη αλλα εχει και αρκετα 'νεκρα' σημεια αλλα και αυτο κουλο γιατι ειναι στη μεση του ενυδρειου συνεχεια μονο το βραδυ αραζουν γωνιες για νανι
|
||||
|
||||
τι να πω και εγω ομοιοπαθης ημουν
Οτι το ph ειναι οριακο ειναι σιγουρο αλλα αν παιζει τοσο ρολο αμφιβαλω κατσε να δουμε ο breeder τι λεει? |
|
|||
|
|||
ομορφο μπραβο
|
|
||||
|
||||
Γιαννη εγω σε νερο βρυσης Θεσσαλονικης τα εχω. Παντως εμενα μαλλον ηταν λιγο μεγαλυτερα σε ηλικια γι αυτο και ειχαμε αμεσως ζευγαρωμα. Υπομονη!
|
||||
|
||||
Σ ευχαριστω!!
Παράθεση:
Εφοσον ζουν και βασιλευουν γιατι διαβαζα και για ξαφνικους θανατους δεν πτοουμαι αν ειναι να ερθει θα ερθει και η γεννα !! Πλεον ανεβαινουν για φαι και στην επιφανεια !! Εσενα τα μικρα ειναι οκ ??
|
||||
|
||||
Θα δω οταν γυρισω! Εχω ατομο δικο μου που πηγαινει και ριχνει πουδρα μια φορα τη μερα.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
180L γαριδο-ενυδρειο - κοινωνικό | rewe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 08-11-12 19:34 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |