|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
πηρα 3 εγω δοκιμασα σκουληκι κοκκινο και το ψιλο τρωνε
παραγκειλα και αλλα πραγματα ψαρια φυτα κλπ τα μεταφορικα ηταν 10 ευρο αφου τρωγανε κατεψυγμενη φαντασου στη ζωντανη τη θα γινει εχω και πολυ ------------------------- και μια που εταξα φωτο να τες ( παντα κουνημενες για το ματι )
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 15-01-12 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Φίλεεεεεε τούμπανοοοοοοο!!!
Φτου ουουουουουουουοου !!!!!! Σ Κ Ο Ρ Δ Α Κανόνισε μέσα στην εβδομάδα για καφέ.....
|
||||
|
||||
οποτε θες φιλε
ευχαριστωωωωωωω
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πολύ ωραία!
Όμορφα ψάρια! ΥΓ: Το όσκαρ γιατί δεν το κάνεις ζευγάρι?(τα λίτρα σου το επιτρέπουν) |
|
||||
|
||||
θελω να βαλω datnoid γιαυτο δε βαζω αλλο οσκαρ
|
||||
|
||||
Πόσα άτομα? Και τι φύλα?
Απ'ότι άκουσα(αν κάμω λάθος διόρθωσε με) πήρες και έχουν ίκ? |
|
||||
|
||||
ειναι πολυ μωρα 1 εκ περιπου αμα μου ζησει κανενα θα τα βαλω αφου τα κανω καλα αλλιος θα βαλω η 1 η 2 αναλογα θα το κυταξω καλα μια και θελω αρμονια και δε θελω τσακομους
|
||||
|
||||
μεγαλοσαμε
μεγαλοσαμε ανθησαμε προσθεσαμε και μερικους συγκατικους και να το
μπηκαν 2 πλεκο καφε με μαυρες βουλες δε θυμαμε το ειδος και 2 βραζιλιενσης γεωφαγακια να μερικες φωτο
|
||||
|
||||
Tα γεωφαγακια μη γινουν μεζες εχε το νου σου
|
|
||||
|
||||
δε τα φοβαμε αυτα ειναι μαχημα
υ.γ με ξεχασες ταχυδρομε μια φωτο σου ζητησα
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
------------------------- -------------------------
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 22-10-12 στις 19:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
χαρη βαλε και το αλλο με πως τρωνε τα ψαρι σου! αυτο που τραβηξα!!!
|
|
||||
|
||||
αυτο που τραβηξες αμα το αναιβασω ολοι που θα το δουνε θα παθουνε ναυτια τρεμουλι
αμα θες ζητανε στην πιτσαρια ανθρωπο να απλωνει τυρι στα μακαρονια εισαι ο ιδανικος + οτι θα μας βρησουνε
|
|||
|
|||
καλα ! μην το βαζεις τοτε! αλλαα εχει σοου αμα μπορεις στιλτο μου να το εχω
|
|
||||
|
||||
Είχα καιρό να το δω ρε συ έστω και από βίντεο.... Χάλια είναι δεν βλέπετε......να του καθαρίσεις το ματόχαντρο και κρέμασε και καμιά αρμάθα σκόρδα δίπλα του... ΜΠΡΑΒΟ...πάντψς ακόμη και το χέλι έκανε χαρές... Της φυλακής τα σίδερα γιατί τα κρατάς ακόμη μέσα ;;;
|
|||
|
|||
γιατι πηρε κατι φυτα σε βολβους και δεν προλαβενουν να βγαλουν φυλο!!! του ειπα να τα φερει σε μενα δεν θελει!!!
|
|
||||
|
||||
όμορφο ενυδρείο και ωραία ψάρια
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
μεγαλωνουμε και παμε
φτυστε τα ειμαι προλυπτηκος
|
||||
|
||||
Φτου φτου φτου.Πολυ ομορφα
|
||||
|
||||
να σε καλα νικο
|
||||
|
||||
φτου φτου
|
||||
|
||||
φτου φτου κουκλιά!!!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω στιβ ευχαριστω μαρια
εχουν τρελη ομορφια τα εχω ερωτευτει αυτα τα ψαρια
|
||||
|
||||
Δεν λέω τπτ άλλο.
|
||||
|
||||
το ενυδρειο γινετε τιγραδικο σιγα σιγα εφερα και αλλα 8 datnoid συνολο 11
το παλευω να βγαλω ζευγαρι η ζευγαρια εχω κατι βραζιλιενσις οποιος τους θελει να ερθει να τους παρει ολο γενανε μου εχουν σπασει τα νευρα
|
||||
|
||||
ανακαινιση απο τεραταδικο σε τιγραδικο
και μια που γιναμε τιγραδικο πλεον ειπα να κανουμε και μια ανακαινιση αλλαξα την αμμο με ποταμισια ποιο σκουρα οι πετρουλες ειναι καγιες απο τον καρβουνι μας οι ριζες πλατανος 2 χρονια τον ειχα πισω απο τη σομπα και αυτες απο τον καρβουνι μας απο φυτακια κρυπτοκορινες και μερικες ανουμπιες σιγα σιγα θα βαλω ολα τα φυτα απο ασια περιμενω να δω πως θα πανε οι κρυπτοκορινες ------------------------- τα μωρα περιμενουν τρεμε αμανο σου ρχομε -------------------------
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 14-05-13 στις 23:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Είσαι καλλιτέχνης ρε μπαγάσα !!!!
Μπράβο...κανόνισε και κάνα καφέ να το δούμε από κοντά να πούμε και λεπτομέρειες....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημεια και Τερατα σε 7500 λιτρα | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 05-10-11 16:16 |
sex room in harris samos hotel | harris samos | Δίσκοι | 32 | 12-07-10 00:38 |
2 Τερατα.... Help!!!! | valblanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 31-10-06 20:52 |