|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
απλα τελειο. μου αρεσε πολ στην αρχη, τωρα ειναι αλλο πραγμα....
|
|
|||
|
|||
Εφτασε στην τελική του μορφή.................. Πάμε για νέο aquascape!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
κούκλα
|
|
||||
|
||||
Ωραια φυτα.
Τι ψαρια εχει μεσα τωρα?
|
|||
|
|||
Τα περισσοτερα δώθηκαν (μερικα μεταφέρθηκαν σε ένα 60λ που έστησα) και το ενυδρείο άλλαξε σε malawi, οπότε τώρα έχει socolofi και labidochromis (Ἐνα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη).
|
|
||||
|
||||
Να το χαιρεσαι φιλε μου. Ειναι πραγματικα πανεμορφο.
|
|
||||
|
||||
Στρατηγε μου οτι ηταν να χαρει, χαρηκε
|
||||
|
||||
Σταθη καλο το παλιο ελπιζω το καινουργιο να ειναι ακομα καλυτερο!!!!Και μην ευχαριστεις δεν καναμε τιποτα.
|
||||
|
||||
Εχεις δικιο..χαχ. Δεν διαβασα καλα τι εγραφε το παιδι. Νομιζα οτι ελεγε δωθηκαν τα περισσοτερα ψαρια αλλα δεν ειδα τα υπολοιπα.
|
|
||||
|
||||
Κουκλί!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο πολύ καλό και από εμένα . Θα ήθελα να επισημάνω το εξής έχω 2 ζεύγη ram σε καθαρά 160L φυτεμένο. Κάθονται στης άκρες του ενυδρείου κριμένα στα φυτά και όταν εμφανίζονται για βόλτα η για την τροφή γίνετε χαμός .Κυριαρχούν στο χώρο τους και είναι εδαφικά. Αυτή είναι και η μαγεία τους. Από το γεγονός αυτό θα καταλάβεις τη θα γίνη αργότερα όταν ζευγαρώσουν.
|
|
|||
|
|||
Και μια φωτογραφια που είχα ξεχάσει!!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο
|
|
||||
|
||||
Nα ρωτησω κατι εγω τωρα???
Καταρχην ειναι πολυ ομορφο ενυδρειο και να βαλεις ματακι γιατι τελικα υπαρχει ματιασμα...το διαπιστωσα απο το δικο μου. Κατι αλλο τωρα.... Ολοι μιλαμε για φωτισμο kelvin, lumen , ra κλπ Οι λαμπες που εχεις αν δεν κανω λαθος ειναι η πρωτη 6000 κελωιν που αναβει 11 ωρες και οι αλλες δυο που αναβουν 7 ωρες 4100 και 3000 kelvin αντιστοιχα... Αρα μεσο ορο λιγοτερο απο 4500 κελβιν....και γυρω στα 0,67w/l Το 0,67 ειναι καλο θα ελεγα για τα φυτα που εχεις μεσα.....αλλα τα 450ο κελβιν μεσο ορο δεν ειναι λιγα??? Που ειναι που ολοι λυσανε οτι πρεπει να παιζουμε μεταξυ 5-6500 kelvin για καλυτερη φωτοσυνθεση?? Λυστε μου την απορια σας παρακαλω..... |
|
||||
|
||||
εμπειρικα εγω εβαζα μισες λαμπες groluχ και μισες λαμπες coolwhite περιπου 1W ανα λιτρο
|
|
|||
|
|||
φιλε ειναι πολυ ομορφο... μπραβο...
|
|
||||
|
||||
Πανεμορφο!!!
|
|
||||
|
||||
Επαθα ενα σοκ!
Τελοιοοοο!!! |
|
||||
|
||||
πολύ ωραίο!
|
|
||||
|
||||
Πανέμορφο!!! Συγχαρητήρια!!
|
|||
|
|||
πολυ ομορφο!
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Απορία!!
Την ημερομηνία την βλέπει κανένας? Χωρίς παρεξήγηση έτσι! Ο άνθρωπος έχει σχεδόν 2 χρόνια (7/2011) που το έχει κάνει νταμάρι!! Και ποιος ξέρει το πως είναι τώρα!
|
||||
|
||||
Μερακλιδικο και πολυ καλη δουλεια..μπραβο!
|
|
|||
|
|||
Ο ιδιος το επανεφερε στις 18-01-2013...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |
Παρουσίαση, 54λ φυτεμένο. | Kisifer | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 30-07-08 07:40 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |