|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Εξαιρετικη προσπαθεια.Καταπληκτικο ενυδρειο. Τα φυτακια εχουν οργιασει εκει μεσα.Και παλι μπραβο σου!!!
|
|
||||
|
||||
Πάνο τα συγχαρητήρια μου καταπληκτικό το ενυδρείο σου.
|
|
||||
|
||||
Πάνο συγχαρητήρια!!! Είναι υπέροχο!!! Χορταίνει το μάτι πράσινο!!!
Εύχομαι πάντα να το χαίρεσαι έτσι! πράσινο και με υγεία, σε σένα και τα φυτά!!! (μάλλον ... καλύτερα εσύ να μην πρασινίσεις ) Το φυτουλίνι στην τελαυταία φωτο τι είναι και δεν το κατάλαβα; Riccia; Διακρίνω κι ένα σαλιγκαράκι μέσα;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Ρε doctor μας τα έκανες τζατζίκια τόσο καιρό γι αυτό το πράγμα, θα πρεπε να ντρέπεσαι, τσίπα δεν έχεις πάνω σου Φιλαράκο πολύ ωραίο, ειδικά οι ρίζες είναι το κάτι άλλο...αλλά από τόσα κιλά java μόνο μια μικρή γωνία έβαλες; Πολύ ωραίο αν και δεν μου αρέσουν γενικώς τα "λάχανα", εξαιρετική προσπάθεια. Σε φαντάζομαι σε κάνα δίμηνο τι θα γίνεται εκεί μέσα. Θέλω κλαδέματα οπότε καβάτσωσε και για μένα κάτι
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο,συγχαρητηρια.
|
||||
|
||||
Πάνο συγχαρητήρια!!
Πάρα πολύ ωραίο!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ναιαιαι αυτα ειναι!!! astyanax bimaculatus...πω πω γινονται μεχρι και 15 εκ. ελεος!!! τα ψαρακια ειναι ολα καρδιναλιοι ναι μισο μισο..το κοκκινο μεχρι τα ματια......απλα στη φωτο δε φαινονται και τοσο καλα.... ------------------------- Παράθεση:
και παλι σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!! ------------------------- η java στο 30λιτρο εχει κανει χαλακι κι εχει καλυψει ολο το μοπανι....και καλυψε και μια καρυδα στο 56αρι που μεγαλωνω τα μωρα κριμπς!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-04-08 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια! Μπράβο σου, να το χαίρεσαι
|
||||
|
||||
πραγματικα πανεμορφο το ενυδρειο σου...μπραβο σου
|
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
πανο, συγχαρητήρια και απο δω...
γιατι δεν ανεβαζεις και το βιντεάκι? πάρα πολή καλη προσπάθεια, και θα γίνουν τωρα και τα φυτα με την μπουκαλα...
|
||||
|
||||
τεχνικες δυσκολιες...σερνοταν το ιντερνετ...και ηθελε καμια ωρα να ανεβει...συντομα θα γινει...ηδη καναμε την αναβαθμιση μας...
|
||||
|
||||
νεα μορφη
οπως ολοι λενε..το φυτεμενο αλλαζει συνεχεια μορφη....
ακουα σκειπ πλεον δεν εχω.(οχι οτι ειχα και κανενα ποτε..χα χα). προσπαθω να εχω μεγαλη ποικιλια απο φυτα για να μαθαινω τις απαιτησεις και τις συνηθειες τους.....μετα θα καταληξω σε ενα λιτο ενυδρειο...για την ωρα ειναι ενας καμβας...με πολλα χρωματα...το ξυλο βγηκε για να εχω χωρο για νεα φυτα...προστεθηκαν αρκετα ειδη ακομη.... στς φωτο βλεπετε και τα δισκακια μου....μη βαρατε!!! φιλοξενουνται προσωρινα μεχρι να στηθει το δικο τους ενυδρειο... (μαλλον θα ειναι το ριο 400).. εδω θελω να ευχαριστησω και τον πρυτανη...γιατι τα δισκακια ειναι αυτα που χαριζε απο μια "ιδιαιτερη" αναπαραγωγη...και το μελλον τους ηταν ....αβεβαιο... σε ευχαριστω πολυ νικο!!.....οπως βλεπεις τα δισκακια σου τα πηγαινουν μια χαρα ....ο μεγαλος πεταξε χρωματα και δειλα δειλα ακολουθουν και τα υπολοιπα.....ηδη η διαφορα στο μεγεθος ειναι μεγαλη..και πρεπει να βιαστωωω!!! οριστε καποιες φωτο...μετα απο ενα γερο κλαδεμα...
|
||||
|
||||
Μπραβο Πανο! Ομορφο ενυδρειο!
Προσωπική μου γνωμη ομως οτι το με το ξυλο που βγηκε το ενυδρειο εχασε λιγο.... Εμενα μου αρεσουν πολυ τα ξυλα.... Παρολα αυτα το ενυδρειο σου εναι πολύ ομορφο και τα φυτα σου πάνε πολύ καλα. ΥΓ. Και εσυ με δισκους ? Ενας ενας βλεπω.....μπαινει στο κλαμπ. Εγω παντως θα αργησω να του βαλω....θελω να τρεξει μερικους μηνες πρωτα.... |
|
||||
|
||||
Πολυ ωραίο το ενυδρειο σου!Κι απο κοντα ακομα πιο ομορφο!Να βλεπουμε κι εμεις οι αρχαριοι να οραματιζομαστε!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
το ξυλο μου αρεσει πολυ και μενα και εχω αγορασει κι αλλο..σημερα πηρα ενα ωραιο κομματι απο κομοτηνη αλλα το εχω στην ακρη για το μεγαλο που θα στηθει....προτεραιοτητα τωρα εχουν τα φυτα και οχι ενα ομορφο ενυδρειο σαν συνολο....οποτε εκμεταλλευομαι καθε σπιθαμη του πυθμενα...εβαλα τωρα ενα ξυλο γιατι επρεπε να δεσω το fire moss ενα νεο ειδος που δεν ειχα...
|
||||
|
||||
Πολύ ομορφο Πάνο!!!! Τα συγχαρητήρια μου!!! Εισαι σε πολυ καλο δρόμο...
Δλδ πας γρήγορα για το μεγάλο εεε.???? |
|
||||
|
||||
καλα εγω δεν σχολιασα στην παρουσιαση σου???και το εχω δει και απο κοντα??πραγματικα πολυ εντυπωσιακο και πολυ ομορφο...ο πανος εχει πολυ μερακι και τα εχει ολα κανονισμενα και με προγραμμα....μια μερα και εγω θελω τετοιο!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- ολη η αλεξ-πολη ονλαιν ειναι?? ευχαριστω για τα καλα σου λογια....αν το θελεις θα αποκτησεις κι εσυ κι ακομη καλυτερο....ορεξη να εχεις και υπομονη....κι εγω μετα τα χρυσοψαρα σε γυαλα.....απο μονομαχο ξεκινησα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-06-08 στις 23:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πολλα κοινα στοιχεια.....μακαρι....πες μου τα επομενα βηματα σου για να ξερω τι να ακολουθησω.....χαχαχαχαχα....η αλεξανδρουπολη δεν κοιμαται σημερα!!!!!
|
||||
|
||||
Να και η Κομοτηνη.
Πανο πολυ ομορφο και απο κοντα πανεμορφο. |
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο φανταστηκο το ενυδρειο σου κουμπαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θα μου πεις πια μερα εισαι νυχτα να ερθω να παρω το ενυδρειο σου?????????
|
||||
|
||||
.
|
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω ολους!!...αν και ξαναλεω πως δεν θεωρω πως παρουσιαζω ακουασκειπ αλλα την αλλαγη της μορφης του ενυδρειου...αισιοδοξω να κατασταλαξω καποια στιγμη σε 3-4 ειδη φυτων και να παιξω με το ακουασκειπ...τοτε θα γινει και νεα παρουσιαση...ως τοτε οριστε και ενα βιντεακι...
http://s270.photobucket.com/albums/j...t=P1010382.flv
|
|||
|
|||
Ανεβαζεις τον πηχυ ψηλα φιλε Πανο. Βλεπω αρκετα απαιτητικα φυτα σε αψογη κατασταση Απλως κατα την γνωμη μου θελουν λιγο "δεσιμο" ως προς το χρωμα και τα σχηματα και τοτε το αποτελεσμα θα ειναι κορυφαιο. Μπραβο κι απο μενα !!
|
|
||||
|
||||
τρομερό θέαμα να βλέπεις την java να κάνει φωτοσύνθεση έεεε???
|
|
||||
|
||||
Εξαιρετικη δουλεια.Μπραβο σου!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο και με και χωρις τα ξυλα
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Πάνο,γιας τα χέρια σου..
|
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω πολυ!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |