|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman88 : 06-03-11 στις 14:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
αν οντως αξιζει τοσο πολυ θα το κανω
περιμενω και αλλες γνωμες |
|
||||
|
||||
και εμενα μου φαινεται πολυ καλο αυτο αλλα δεν ειμαι και ο καλυτερος στις παραγγελιες ειδικα απο εξωτερικο
μπορει να βοηθησει καποιος και να του δωσω τα χρηματα? περιπου ποσες μερες θα κανει να ερθει? |
|
|||
|
|||
25 μερες εκανε σε μενα.
|
|
||||
|
||||
Αμα θες μπορω να στο παραγγείλω εγω.
|
||||
|
||||
και ποσο θα βγει συνολικα?
|
|
||||
|
||||
Περιπου 25¤ με τα μεταφορικά. Τοσο θυμάμαι μου είχε πει ο Μιχάλης οτι του βγηκε.
|
|||
|
|||
ναι 25
|
|
||||
|
||||
μπορω να εχω λιγο χρονο να το ψαξω λιγο ακομα?
|
|
||||
|
||||
Φυσικά! Δεν τελειωνουν αυτά!
|
||||
|
||||
για τα βακτηρια προτείνεται μονο μπόλι ή και τα διαφορα σκευάσματα που υπαρχουν στην αγορα ειναι καλα?
|
|
||||
|
||||
πεταμένα λεφτα.Δεν κάνουν δουλεια και το ενυδρείο θα στρώσει κανονικά στον ιδιο χρόνο ακόμα και αν δεν τα έβαζες.Η ζήτα μπόλι ή διαβασε στα υπομνήματα πως θα στρώσεις το ενυδρείο με αμμωνία.Το μπόλι είναι η καλύτερη λύση,γρηγορη και άμεση.
|
|
||||
|
||||
τα εχω διαβασει τα υπομνηματα γι'αυτο και ρωτησα να μαθω την αποψη σας για αυτα τα σκευασματα γιατι δεν αναφερει πουθενα τιποτα
|
|
||||
|
||||
μεσα στο ΣΚ ειμαστε ετοιμοι!!!
παιδια μολις παρελαβα την αμμο για το ενυδρειο μου και την παρασκευη θα εχω και το φιλτρο, οποτε μεσα στο ΣΚ ειμαι ετοιμος
Γιαννιωτες περιμενω την στηριξη σας(φυτα,ψαρια κτλ) |
|
|||
|
|||
ποιο φιλτρο πηρες τλκ? κερατοφυλλο μπορω να σ φερω εγω
|
|
||||
|
||||
το fluval 205
η ιδεα για το βαρελακι δεν ξεχαστικε απλα θα γινει αργοτερα(πολυ συντομα) αρκει να υπαρχουν χρηματα γιατι τωρα μας τελειωσαν |
|
||||
|
||||
μια σουπερ βαλλισνερια απο τις δικές μου, θα σου δώσω
|
||||
|
||||
ε κάτι θα βρω κ εγώ να σου φέρω!
|
|
||||
|
||||
τι ψαρια θα βαλεις τελικα?να ξερουμε τι να σου βρουμε
|
|
||||
|
||||
Ειπαμε: εντλερ, κορυ, και κανενα γαριδοσαλιγκαρο, και ίσως τα heterandria formosa.
@tdinosauros: Αλήθεια, μηπως ενδιαφέρεσαι και εσυ για 1-2 χαρεμακια;
|
|||
|
|||
¶ντε αν είναι να ζεσταίνω την απόχη...Οι εντλερίνες σε περιμένουν...
|
||||
|
||||
τετοια ν'ακουω!!!!!!!!!!
επειδη δεν κρατιεμαι μπορω να βαλω το χαλικακι απο τωρα μεσα και το φιλτρο να το βαλω την παρασκευη που θα ερθει η θα εχω προβλημα? |
|
||||
|
||||
Εφόσον το έχεις ήδη πλυνει, βεβαιως. Βαλε και την αντλία μεσα να γυρνάει το νερό, και τον θερμοστάτη για να ζεσταθεί!
Θα παρεις μπολι απο καπου ή θα το στρώσεις απο το 0; Δυστυχώς εγώ δεν έχω να σου δώσω, γιατί καθαρισα το φίλτρο χθες. Δεν το σκεφτηκα να σε περιμένω...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
το χαλικι το εχω κανει γυρω στα 10 ξεπλυματα απο το μεσημερι που το πηρα και το εκανα και πριν λιγο παλι και τωρα το εχω παλι σε νερο το ενυδρειο το ειχα γεμισει το σαββατο το βραδυ, πρεπει να το αλλαξω το νερο η δεν υπαρχει θεμα? οσο για μπολι δεν ψηνομαι παρα τα οσα εχω διαβασει εδω μεσα.εμπιστευομαι τα ζουμια 8 χρονια τωρα και ποτε δεν ειχα προβλημα. |
|
||||
|
||||
Ειναι λίγο ψηλα, αλλα εφοσον δεν έχεις ψαρια μεσα, το μονο που κάνει ειναι να επιταχυνει το στρωσιμο.
Το ξέρεις οτι χωρις μπολι, θα περιμένεις 1 μηνα ++ για να βαλεις μεσα ψαρια; Τασο, ασ'την απόχη κάτω!
|
||||
|
||||
και που ξερω εγω οτι το μπολι που θα μου δωσει καποιος δεν εχει και καποιο μικροβιο μεσα, το οποιο μπορει τα δικα του ψαρια να μην τα επηρεαζει για διαφορους λογους αλλα τα δικα μου να τα τσακισει.....??????????
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οπως θέλεις.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εντλερ εγκυμοσυνη... | eimaste aR21rwstoi | Ζωοτόκα | 29 | 04-05-11 11:54 |
προβλημα με εντλερ? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-01-11 19:21 |
εντλερ - καροτο | manos_samos | Διατροφή | 20 | 13-11-10 21:12 |
Εντλερ + Γαριδες | gta__156 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-05-10 14:03 |
Χαθηκε εντλερ; | potami | Ζωοτόκα | 10 | 09-12-09 13:39 |