|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εγώ λέω ναβάλω μερικά και να ζήσουν ζήσανε,ίσως είμαι τυχερός και αντέξουν!χαχαχα!ποιος ξερει!!αλλιώσ μόνο ρίζες και άγιος ο θεός!
|
|
||||
|
||||
Κοιτά και εγω κατα καιρούς το ξανά προσπαθώ (επιμενω ενω το ξερω ) αλλα παλι λιώνουν τα καημενα ....
Αυτή τη φορα θέλω να δοκιμάσω νουφαρα αλλα πρεπει να το ψάξω ....
|
|||
|
|||
Αλήθεια τα νούφαρα η ακόμα και οι πιστίες,δν καίγονται απο την λάμπα που είνα απο πάνω τους στα 5εκ μαξ??θέλω να πάρω πιστίες και κερατόφυλλο για ένα άλλο που έχω αλλα φοβάμαι μην τα κάψω...
|
|
||||
|
||||
Οι εχινοδωροι, μου αντεξαν παντως και σε 31-32C, οπως και οι ανουμπιες (μονο που αυτες δεν ειναι σωστες βιοτοπικα αν σε νοιαζει)
|
||||
|
||||
Καλο ειναι πριν ξεκινησεις να διαβασεις για εισαγωγη αυτο Μια μικρή εισαγωγή στους Δίσκους
και την αρθρογραφια για δισκους εδω http://www.greekdiscus.com/test2000/...B6%F1%E8%F1%E1 Καλη επιτυχια.
|
|||
|
|||
οταν ειδα τον ποθο σκεφτικα γτι οχι και δρακενα
νομιζω οτι κανει κατι ετσι θυμαμε κανει ομοσ και ποσ τιν βαζουμε στο ενειδριο δλδ την φιτευουμε στο χομα του ενειδριου η την αφινουμε ελευθερη και αν κανει πιο ειδοσ κανει? |
|
||||
|
||||
H δρακαινα αν ειναι βυθισμενη το πιο πιθανο ειναι να σαπισει μετα απο λιγο καιρο.
Δεν ειναι οτι καλυτερο για το βυθο και το νερο των δισκων και δεν ειναι οτι καλυτερο να χρειαστει μετα να αρχισουν εργασιες στο ενυδρειο με τα ψαρια μεσα. Δεν νομιζω ομως να αξιζει να ρισκαρεις, αφου δεν προσφερει στο νερο. οπως ο ποθος κα το φυλλοδεντρο.
|
||||
|
||||
Φυτά που μου έχουν διατηρηθεί και μεγαλώσει σε δισκοενυδρεία και τα προτείνω (να ληφθεί υπ' όψιν ότι τα ενυδρεία μου φτάνουν ακόμα και στους 34-35 βαθμούς κατά την καλοκαιρινή περίοδο)....
Echinodorus Bleheri. Anubias (ΑΝ ΔΕΝ ενοχλεί και το ότι... είναι από άλλο βιότοπο). Πόθος (είναι τοποθετημένος κάτω από την επιφάνεια του νερού).- ΥΓ. Γιώργος Κ.... ξέχνα το Γιώργο. Christophoros... ΔΕΝ είναι υδρόβιο φυτό η δράκαινα. |
|
||||
|
||||
Ουτε ο ποθος
|
||||
|
||||
Εσύ να πας... για ύπνο!!!
|
|
||||
|
||||
νομιζω πως οπως ο ποθος, ετσι και η δρακαινα, και η φτερη και το κολοκασι ως υδροφιλα μπορουν να μπουν σε ενυδρειο αλλα με το φυλλωμα εξω απο το νερο.
Δεν εχω κανει σχετικες δοκιμες για να το γωριζω απο πρωτο χερι, αλλα απο τη στιγμη που ειναι υδροφιλα λογικα δε θα αντιμετωπισουν προβλημα, και ειναι φυτα που ζουν σε τροπικα κλιματα αρα δεν εχουν θεμα με τις θερμοκρασιες
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
Για δισκοενυδρείο μιλάμε.... με φύλλωμα έξω από το νερό;
|
|
||||
|
||||
υπαρχει φτερη που ειναι πανω απο 2 μετρα (τωρα αν χωραει σε ενυδρειο και αν βρισκεται στην Ελλαδα δε το ξερω )
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
Και να σκεφτείς ότι... ακόμα είναι μεσημέρι!!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές για γρατζουνισμένο ενυδρείο. | Mikevet1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 16-11-12 17:23 |
Ενυδρείο απο την αρχή απορίες-συμβουλές | manosxe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 04-06-11 17:42 |
DIY Ενυδρείο συμβουλές κατασκευής | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 22-02-11 03:01 |
40L Ενυδρείο Συμβουλές | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 18-03-08 14:22 |
Συμβουλές για ενυδρείο-εξοπλισμό. | Αλεξης | Δίσκοι | 18 | 16-02-06 21:35 |