|
||||
|
||||
επιφυλασσομαι να απαντησω φιλε μου γιατι δεν ειχα την τυχη(χωρο 500lt+) να τις φιλοξενησω...καλυτερα καποιος εμπειρος στο ειδος ,που υπαρχουν εδω μεσα,να σου απαντησει υπευθυνα. φανταζομαι παντως πως θα ειχαν "θεματα" με τα brichardi....
δεν βρισκω παντως λογο να προχωρησεις σε τετοια κινηση ακομα κι αν την παλευαν για κανα χρονο.... το ενυδρειο σου ειναι φρεσκο και πολυ ωραιο στη θεση σου θα κοιτουσα να το χαρω,να πειραματηστω με το aquascape (καμια πρασιναδα,κελυφοι,τις πετρες να γινουν μια κατρακυλα...),να παρατηρησω τους χαρακτηρες των υφισταμενων κατοικων.... αρεζω πολυ πριγκιπισσες η tanganyika ειναι αρρωστια και το ρηγμα βαθυ αν πεσεις.............. bahati nzuri |
|
||||
|
||||
Όπως είπε και ο φίλος alphonse δεν βλέπω τον λόγο να ζοριστούν όλα τα ψάρια.
Όταν έρθει η ώρα για το μεγαλύτερο ενυδρείο και ψάχνεις φροντοζάκια βάλε μια φωνή και θα βρούμε (μια γειτονιά είμαστε εξ άλλου ). |
|
||||
|
||||
Έχετε δίκιο...τώρα που τα έβλεπα νομίζω ότι θα ήταν πολύ μεγάλα για το υπάρχων ενυδρείο. Ίσως να μου προτείνατε κάτι μικρότερο που θα μπορούσε να συνυπάρξει με τα ψαράκια μου και δεν μεγαλώνει υπερβολικά...
------------------------- Παιδιά εάν θα έβαζα 4-5 neolamprologus tretocephalus...τι λέτε, θα είχα πρόβλημα? ------------------------- Περιμένω γνώμες για ένα επιπλέον είδος που θα μπορούσα να φιλοξενήσω στο ενυδρείο...άντε να ακούω ιδέες. Κλεοβουλε ρίξε τα φώτα σου...!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christos har : 29-12-13 στις 23:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μέχρι στιγμής είσαι μία χαρά.Θα σου πρότεινα να το αφήσεις ως έχει!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
+1
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new mini | crazydiver | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 03-03-13 20:38 |
60 lit Mini Tanganyika | ΠΑΝΟΣ | Tanganyika | 19 | 19-04-11 17:16 |
Παρουσιαση 120 lt Tanganyika | konchrist | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 21-10-09 23:41 |
Από φυτεμένο με ζωοτόκα σε Mini Tanganyika | fillmore | Tanganyika | 2 | 20-10-09 22:51 |
Παρουσιαση Mini Tanganyika | Sta8hs000 | Tanganyika | 6 | 08-10-09 16:12 |