|
||||
|
||||
Εσύ Βασίλη απομακρύνεσαι από την εκδοχή της hexamita... αλλά να που ήρθα εγώ.
Το ενυδρείο αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτο για δίσκους, γι' αυτό πρέπει να κάνεις κάτι... και μάλιστα ταχύτατα. Η τύχη ΔΕΝ θα συνεχίσει να σου "χαμογελάει"... συνέχεια, ούτε για πολύ. Αδιανόητη και η ύπαρξη των 3 ροδόστομων εκεί μέσα (μόνο 3 είχες εξ' αρχής; ). Ειλικρινά σου αρέσει... αυτό που βλέπεις; |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Νίκο,σε περίμενα κι ας άργησες.
Οι ροδόστομοι δεν ήταν 3 φυσικά, ήταν 12 και είναι ψάρια κοντά 5 ετών.Δεν απομακρύνονται κυρίως γιατί δεν αποφασίζω να μπώ σε διαδικασία να τους πιάσω και να βρω που να τους δώσω.Όσον αφορά το υπόλοιπο ενυδρείο ξεκινάω με τα λίτρα που σίγουρα είναι λίγα και περιμένω να μου πεις τα υπόλοιπα.. |
|
||||
|
||||
1. Για το ενυδρείο... διαβάζεις αυτό στο link.-
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=92562 2. Είχες 12 ροδόστομους... έχουν μείνει 3 και είναι 5 χρονών. Για ψάρια που ζουν περί τα 6 χρόνια... όπως καταλαβαίνεις κάτι ΔΕΝ πήγε καλά (συνέπειες λαθών).- |
|
|||
|
|||
Η αλήθεια είναι ότι οι ροδόστομοι αυτό που κυρίως πάθανε είναι δίσκοι..
Σιγά σιγά τους εξαφανίσανε.Για κάποιο λόγο απο κάποιο σημείο και μετά πάψαν να ασχολούντε. Όσον αφορά το ενυδρείο..πολύ γνωστό το link σου.. |
Tags |
δίσκος τρϋπα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με το δίσκο μου. | fitos100 | Δίσκοι | 5 | 31-01-19 23:08 |
Τρύπα | Aris50 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 21-10-08 21:28 |
Πρόβλημα στη όραση σε δίσκο | MEROULA | Δίσκοι | 3 | 14-04-08 21:04 |
Αγόρασα δίσκο-και είναι φοβισμένος- | basillis | Δίσκοι | 32 | 19-11-05 08:32 |
Λευκά κόπρανα απο δίσκο | ΑΝΔΡΕΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-02-05 11:04 |