|
|
||||
|
||||
![]()
Το Σ/Κ έγινε το τελικό νοικοκύρεμα της όλης εγκατάστασης
Πήγα και αγόρασα από το Leroy άσπρη σωλήνα 6αρα για αυτόματο πότισμα 4 Ευρώ περίπου τα 25 μέτρα άνοιξα τρύπα δίπλα στη πόρτα που πέρασα σωλήνες και καλώδιο Μπλε το καθαρό νερό Ασπρη το σκληρό νερό για τα χρυσόψαρα και καλώδιο για την ηλεκτρομαγνητική και τα καλώδια ενώθηκαν στον "διανομέα" η άσπρη σωλήνα για το σκληρό νερό και τα καλώδια για τα φλοτεράκια του σκληρού νερού, τα κάρφωσα γύρω από τη πόρτα και έτσι δεν θα ενοχλούν να τα πάρει κάποιος παραμάζωμα και έφτιαξα και 2 βασούλες στο τοίχο για να κρεμάω τα φλοτεράκια και τη σωλήνα όταν δεν είναι στο βαρέλι και η οριστική θέση Εβαλα και ένα ενδεικτικό led ακόμα επάνω στην ηλεκτρομαγνητική και έτσι βλέπω αν υπάρχει τροφοδοσία ή υπάρχει κάπου κάποιο πρόβλημα στις ενώσεις. Μάλλον τελείωσα οριστικά με αυτό το έργο, το μέλλον θα δείξει αν χρειαστεί κάποια βελτίωση, έως τώρα λειτουργεί ΑΨΟΓΑ !!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τακη πολυ καλη δουλεια μπραβο!
Δηλαδη αυτο το ασπρο καλωδιο ειναι σαν κι αυτο της οσμωσης;
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσοχερης!
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Τάκη, φοβερή δουλειά έκανες παλι!
![]() μας χρειάζεται για το μπαλκόνι! |
|
||||
|
||||
![]()
Μαστορας.
Μια 6αρα σωληνα πηρα κι εγώ για τις αλλαγες με 10 λεπτά το μέτρο ![]() Πηρα 20 μετρα και κανω τις αλλαγές μου και με α/ο, αλλα και μονο απο ανθρακα (στα χρυσόψαρα) Η δικιά μου ειναι λιγο σκληρη, δεν κανει γωνιες ευκολα, τσακιζει. |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως πάντα μεθοδικος με προσοχή στην λεπτομέρεια.
Πολύ ωραίο. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πας να κάνεις κανένα copyright τις πατέντες σου;
![]() Θα μας τρελάνεις εσύ εδώ! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια που επιτέλους ήρθαν το φλοτεράκια,
ξεκίνησα την αναπλήρωση για το φυτεμένο. Αυτή τη φορά η βάση για φλοτερακια θα είναι διαφορετική, θα πρέπει να τα προστατέψω από σαλιγκάρια ή καμιά γαρίδα ή γενικά ότι άλλο μπορεί να επιπλέει ή και ακόμα από κάποιο φυτό που μεγαλώσει Και έτσι έφτιαξα ένα κουτάκι από πλεξιγκλάς και τα έβαλα μέσα στη μπροστινή πλευρά και ψηλά άνοιξα μια τρύπα που τη κάλυψα με πολύ λεπτό πλέγμα , σαν τούλι, για να φεύγει ο αέρας όταν ανεβαίνει η στάθμη του νερού το ίδιο έκανα και στο κάτω μέρος του κουτιού που το κάτω μέρος είναι συρταρωτό για να μπορούν να μπουν ή να βγουν τα φλοτεράκια και στη συνέχεια θα φτιάξω τα ηλεκτρολογικά, σύνδεση με την αντλία, σωληνάκι κλπ Να ευχαριστήσω τον Λάμπρο για το βαρελάκι που μου έδωσε ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματη Αναπλήρωση | haf_k | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 15-12-15 15:01 |
Αναπλήρωση της Aqualight!!! | Neoklis | Λοιπός εξοπλισμός | 22 | 03-07-08 09:12 |
Aναπλήρωση νερου | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 13 | 13-01-07 18:15 |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |