|
||||
|
||||
Παράθεση:
τα εχω στο μαγαζι 3 μερες τωρα. αλλα δεν τα ανεβασα φωτο, δεν ηρθε η σειρα τους... τις σιλικονες θα τις παραγγειλω την δευτερα... ------------------------- Παράθεση:
φιλε σε ευχαριστω για τα τζαμια, να σαι καλα, αλλα τα τζαμια εχουν ερθει στο μαγαζι. τα πηρα σε πολυ καλη τιμη... σε σχεση με αλλα που εχω παρει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-06-13 στις 09:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ωραια αντε καλη συνεχεια.ανυπομονουμε...
|
||||
|
||||
καλως τα δεχτηκες!!!!!!Αντε βαλε τζαμια να το δουμε με νερο!
|
||||
|
||||
¶ντε και με το καλό... Ακόμα μου φαίνεται απίστευτο... 6 m^3. Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα 'χεις υπολογίσει και ακόμα καλύτερα...
|
|
||||
|
||||
να στε καλα παιδια!! ευχαριστω πολυ!!!
σημερα ηρθα να συνεχισω τα πλακακια...
|
||||
|
||||
περιμένουμε φωτο με το τελικό αποτέλεσμα
|
|
|||
|
|||
φιλε με εχεις κανει ναρκωμανη και το ναρκωτικο μου ειναι το ενυδρειο σου!οπως καταλαβαινεις λοιπον φροντισε να παρω την καθημερινη φωτογραφια προοδου του ενυδρειου σου γιατι θα παθω στερηση!κανονισε.....!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
παιδια φωτο δυστυχος αυριο. η φωτογραφικη ξεμεινε απο μπαταριες... δηλαδη την αφησα χωρις να της φορτισω τις μπαταριες...
φωτο αυριο...
|
|||
|
|||
αντε θα περιμενω!στις 5 το πρωι ειναι οκ να μπω να δω???
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
live webcam να τελειωνουμε
|
||||
|
||||
καλα δεν θα αλλαξει και τιποτα βρε παιδια με 1-2 μερες χωρις φωτο...
|
||||
|
||||
ανυπομονουμε πιο πολυ εμεις απο σενα
|
||||
|
||||
μπα οχι... απλα εγω ξερω τι γινετε και ας μην δω φωτο..
|
||||
|
||||
και το βλεπεις και live...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
το απογευμα θα βαλω....
παντα απογευμα δεν βαζω...???
|
|||
|
|||
Αντε ανάσταση καινουριο up date!!!!!
|
|
||||
|
||||
παιδια καλησπερα!!!! τελειωσαν τα πλαινα πλακακια και μπορω να πω κι εγω οτι εχω φτιαχτει πολυ!!!!! δεν ξερω πως θα ειναι με νερο μεσα αλλα ετσι μου αρεσει πολυ!!!!! και ακομη δεν εχει μπει ουτε το πατωμα ουτε οι μαυροι αρμοι....
σε λιγο οι φωτο!!!! ------------------------- εδω ειμαστε και με τις φωτο!!! ολα τα τοιχεια ειναι ετοιμα, το μονο που εχω κοψει για να βαλω ακομη ειναι 15εκατ. πλακακι στο τελειωμα των τοιχειων περιμετρικα... να γινει πιο φαρδυ και να φτιαξω τις οποιες ατελειες στα τελειωματα... εχουν κοπει και το σημειο που θα μπει ο διαδρομος για να μπορω να κανω δουλειες στο ενυδρειο, αλλα και το σημειο οπου θα πεφτει το νερο φιλτραρισμενο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-06-13 στις 18:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
μας πορωσες
|
||||
|
||||
πολυ καλη δουλεια..!! μπραβο φιλε μου.!
ερωτηση τα τελευταια πλακακια απο πισω εχουν κενο ? εκεινα απο πισω τους θα τσιμενταριστουν? ή θα μείνουν ετσι? |
|
|||
|
|||
Αντε να δουμε και γυαλι σιγα σιγα!!!
------------------------- Δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο μας εχει φαει η αγωνια!! :P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος N. : 10-06-13 στις 18:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
απο πισω απο τα πλακακια θα περασουν σωλινωσεις νερου τυχον καλωδια αν χρειαστει, τα σωλινακια για το οξυγονο και γενικα οτιδηποτε χρειαζεται να φτασει σε καποιο σημειο του ενυδρειο. οποτε με αυτον τον τροπο δεν θα φενεται τιποτα!!! οταν ειναι ολα ετοιμα ισως το κλεισω με πλακακια και σιλικονι για να μπορω ευκολα να βγαλω καποιο αν χρειαστει. ------------------------- το γυαλι στην ωρα του.... τωρα σειρα εχει περιμετρικα τα ρεταλια που εχω κοψει και το πατωμα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-06-13 στις 18:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
μου πέρασε και αυτό απο το μυαλό, ωραία, καλύτερα εκεί μέσα να είναι κρυφά και αν κάτι θες να το αλλάξεις- μετακινήσεις να μην παιδεύεσαι..!! τι να πω μπράβο σου και πάλι, μας έχεις και μας στην τσίτα να δούμε πως πάει το έργο..!!
|
|
||||
|
||||
παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και χαιρομαι που ειστε εδω και μοιραζομαι μαζι σας την κατασκευη του ενυδρειου μου!!!!
ευχομαι σε ολους σας καποια στιγμη που θα μπορειτε να φτιαξετε οτι ενυδρειο εχετε στο μυαλο σας και να θαυμαζω κι εγω τις κατασκευες σας!!!!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ολα θελουν το σωστο χρονο και τον σωστο τροπο.... εσυ ξερεις την γυναικα σου πιο καλα απο ολους... στο χερι σου ειναι....
|
|||
|
|||
Χαχαχα.. οντως.. 'νταξει εχουμε καιρο ακομα...!!
|
|
||||
|
||||
Ολοένα γινετε και πιο φοβερο!!! δεν μπορω να το φανταστω να τρεχει αυτο το ενυδρειο.!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |