|
|||
|
|||
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια το βίντεο είναι ακρως ακατάλληλο για καρδιακους....
|
|
||||
|
||||
Σακη σε τέτοιες καταστάσεις και βλέποντας πράγματα που ο εγκέφαλος μας δεν έχει συνηθίσει να εστιάζει, το μόνο που μπορούμε να κανουμε, είναι να απολαμβανουμε!
|
|
||||
|
||||
Από ένα φραγκ υπογλωσιο στον καθένα
Για όσους δεν ξέρουν έχω τρεις μήνες περίπου που πρόσθεσα 4 λευκά λεντ ανάμεσα στις βασικές σειρές των μουλτι τσιπ, το έκανα κυρίως για να δώσω ένα σπρώξιμο στα χρώματα , όπως και έχει γίνει μαζί με αυτό όμως αυξήθηκε και αρκετά η ανάπτυξη. Τα ανάβω μόνο για 4 ώρες αλλά φαίνεται πως είναι υπεραρκετό. Στο κομμάτι της κυκλοφορίας έχουμε κάποιες αλλαγές αυτή την στιγμή είμαστε με μια wp20, μια rw20 δύο sw15 και δωδεκαρα τζεμπαο για επιστροφή ή οποία τροφοδοτεί και όλα τα μηχανήματα στο σαμπ. Στα άμεσα σχέδια έχουμε την κατασκευή κάποιων ακόμα πατεντών στο κομμάτι του φωτισμού τα οποία θα παρουσιαστούν και αυτά και θα είναι αρκετά ενδιαφέροντα για αρκετούς diy τύπους
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Τρομερά video. Έπαθα πλακα και με τον μικρόκοσμο! Τα λεντ Δύναμη!!
|
|
||||
|
||||
Στολίδι το reef σου Κώστα! Μπράβο σου ! Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του! Περιμένουμε με ανυπομονησία την παρουσίαση.
|
||||
|
||||
ρε Κωστα τι να λεμε ;;;;
υπογλωσιο τωρα!!!
|
||||
|
||||
Αλήθεια τι τους δίνεις κ μεγαλώνου έτσι? Κάποια μέρα θα μας πεις το μυστικό?
Τα σέβη μου, το ενυδρείο είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό!!! |
|
||||
|
||||
Βρε παιδια,μπορει καποιος να ανεβασει το λινκ γιατι μου βγαζει borked;;;
|
||||
|
||||
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Το δασος της Κηφισιάς........
|
||||
|
||||
γεια σου ρε Κωστα μαγία ειναι μαγία!!!
|
|
|||
|
|||
Ένα επιπεδο μόνος σου....
Το μέγεθος μοναδικό στα περισσότερα κοράλλια. Δεν συναντάς τέτοιο μέγεθος σε ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
Μέγεθος, χρώμα, αναπτυξη... Το χεις Κώστα!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ετσι οπως τα είπες ακριβώς Σακη! |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Κωστα τι να πω ρε αδερφέ......πραγματικά ο καλύτερος επι σειρά ετών ύφαλος στην Ελλάδα, με αναπτυξη και ολόκληρωση μητρικών κοραλλιών!
Εαν το δει κάποιος live πραγματικά προσκυνάει και υποκλίνεται! |
|
||||
|
||||
no comment...
|
|
||||
|
||||
Απλά respect |
|
||||
|
||||
Κωστη,εχει ξεφυγει το ενυδρειο σου!!!!!Να το χαιρεσαι!!!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ παιδιά, Πάνο πώς είσαι φίλε , κάνα ενυδρειακι θα στήσουμε;
|
||||
|
||||
Μπαααα....
Όσο το βλέπω και χειρότερο γίνεται...τα χρώματα καθαρότερα και με περισσότερη ποικιλία, τα κοράλλια τούμπανο και σε μεγάλα μεγέθη... Τι χάλια είναι αυτά.... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ... Απλά θαυμάζεται και λες και πολλά συγχαρητήρια στον υπομονετικό ιδιοκτήτη του... Γεια σου ρε Κώστα με τα ωραία σου...
|
|||
|
|||
Κώστα δώσε μας λίγο υλικό να χαλαρώσουμε.....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έχω στο μυαλό κάτι καλό, απλά θέλει μελέτη καλή γιατί ότι εξοπλισμό είχα(και είχα αρκετά πράγματα) τα έδωσα κοψοχρονιά όταν το ξεστηνα τότε(δεν ξέρω τι με είχε πιάσει) με αποτέλεσμα να πρέπει να τον μαζέψω από την αρχή. Βέβαια είμαι σε ακόμα ένα μεγάλο δίλλημα. Μεσογειακό????? Το βλέπω ζεστά τώρα τελευταία... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Με έχετε ξεχάσει όλοι σας.... Ότι θέλεις και χρειαστείς εδώ......
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|