|
|||
|
|||
Για πάμε και καμιά φωτογραφία ......
|
|
||||
|
||||
οτι πειτε εφτασεεεεεε
|
|
||||
|
||||
τούμπανο λεων!
εύγε φιλαρακι! |
|
|||
|
|||
Ωραίος !!!!
|
|
||||
|
||||
καλα μιλαμε το παραζωανθακι το χερομαι πολυ, οταν το πειρα ηταν 3 κεφαλακια και δεν ελεγε να ξεκωλισει για πολυ καιρο. αλλα απ οταν το αποφασησε δεν σταματαει πουθενα. σκεφτιτε οτι οταν βαζω χερι μεσα καμια φωρα δεν το περναω απο κοντα του μη και μου κωλισει καανενα πολυποδα χαχαχαχααχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
παιδια απραγματικα τα παραζοανθους η caluastrea η xenia ειναι ενυπωσιακα μεγαλα. παει πολύ καλά, λιγες αλγες είναι αναμενομενες μετα την αλλαγη φωτισμου, τακτικη αλλαγη αντιφωσφορου με μετρο το ταισμα και θα εισαι οκ λεοναρδε. ΄ΑΑΑ και υπομονή....
|
|
||||
|
||||
μωρε εσυ καλα τα λες... εγω δεν ξερω αν ακουω!! χαχαχα
σημερα εχασα ενα trohus (τα nassarius κανουν παρτι) και η ντοτη εβγαλε παλι ικ... ευτυχος ο γιατρος επιασε δουλεια παρεπιπτοντος και γ@μω τα ψαρακια ο γιατρος και τρελος μαιντανος μην δει φωτογραφικη αμεσος να παρει ποζα χαχαχαχαχα |
|
|||
|
|||
Πολύ σωστά Γιάννη αλλάααπό το τελευταίο δεν υπάρχει ίχνος !!
|
|
||||
|
||||
Όμορφο λεοναρδε μπράβο αγόρι. Εντυπώσεις από το φωτιστικό;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
λεων εμένα μου είχε καρφωθεί πολυποδακι στο χέρι και το πήρα είδηση μετά από δυο μέρες! ------------------------- Παράθεση:
κάνει όντως τρελή δουλειά σε φυσιολογικά πλαίσια! χαχαχαχαχα..........μαϊντανούς δόξα εις ο θεός έχουμε πολλούς σε καφέ μπαρ και συναφή χώρους,συνηθίζουν και κάνουν παρέα στις λεγόμενες γλάστρες! εξ ου και η ονομασία τους! καλή συνέχεια φιλαρακι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 27-10-16 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
χαχαχα καπος ετσι γυνετε το ρεφ φυτεμενο Νικο με μαιντανους και γλαστρες χαχαχα
Κωστα νομιζω οτι ειναι πολυ καλητερα τα πραγματα. βλεπω τα ζωανθακια να παιρνουν χρομα καλητερο σιγα σιγα και τεντονωνται ολο και λιγοτερο για να βρουν φως! το χρομα μ αρεσει αρκετα αλλα θελω και το moon light σιγουρα ακομα. για αρχη παντος ειναι πολυ ικανοποιητικο αλλα με την πρωτη ευκαιρια θελω μια σειρα απο αλλα 4 20αβατα και ανακλαστιρες με φακους σε ολα (για τους φακους δεν ειμαι σιγουρος αλλα ανακλαστιρες καινουριους θελω)!!! τωρα δουλευω περιπου 0,36watt/lt αμα δυπλασιασω θα παω 0,72 πραγμα πυ σημενει οτι μπορω να το δουλευω ποιο χαμηλα αρα και ποιο ξεκουραστα!!! ------------------------- καλα παιδια αυτος ο γιατρος τι ψαρι ειναι!!!! μεχρι και τα χερια μου ερχετε και καθαριζει!!! θεος μιλαμε θα κανω κοπαδι!!! χαχαχαχαχαχα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 27-10-16 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και εμένα λεων οπως και η γαρίδα! Το κακό ειναι οτι μπορεις να εχεις μόνον εναν |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
ε και γω γιατι νομιζεις οτι το θελω το moon light;;;;; για τον ρουν των γεγονοτον το θελω χαχαχαχαχαχα
------------------------- Νικο ποια γαριδα; αυτη; http://www.liveaquaria.com/product/p...697&pcatid=697 ανεβαινει στο χερι σου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 27-10-16 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Νικο ποια γαριδα; αυτη; http://www.liveaquaria.com/product/p...697&pcatid=697
ανεβαινει στο χερι σου?[/QUOTE] λεων,εδώ....http://www.liveaquaria.com/product/p...696&pcatid=696 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αυτη εχω και εγω και μπορω να πω πως μονο απο το χερι μου τρώει....
|
||||
|
||||
ε τοτε να τη βαλω!!!!! αλλα θελω και ενα κοπαδακι απο τις sexy και κανα δυο magnifica και 4-5-6 χρομιδες και ενα ταγκ ακομα λετε να ειναι πολλα μαζι με τα 2 κλουν την ντορυ τον μανταρινο και τον γιατρο που εχω στα λιτρα μου? μιπος το παρακανω?
|
|
||||
|
||||
Γιάννη πολλες φορες απορώ αν ειναι τοσο έξυπνη ή τελειως άμυαλη!
|
|
||||
|
||||
Παψε ρε,αλλοίμονο.Επρεπε ηδη να τα ειχες βαλει Λεω.....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η συγκεκριμένη γαρίδα "στήνει" σταθμούς καθαρισμού σε διαφορα σημεία του βράχου και αποπαρασίτωνει τα ψάρια! Απίστευτο θέαμα κατι αντίστοιχο με τον "γιατρό"! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα ψαρια κατα την ωρα του ταισματος καθονται και τα χαιδευω.....αλλη φαση....
|
||||
|
||||
ο δικος μου επι το εργο λεων!
------------------------- Παράθεση:
Ετσι Γιάννη,κολυμπάει ανάποδα στην επιφάνεια και ειναι σίγουρα ατρόμητη! Κατεψυγμένη τρώει απο χέρι κάνοντας μου ντου! Το μεγάλο γλέντι το ρίχνει στην μποξέρ την γαρίδα που προσπαθεί να την πιασει αλλα δύσκολα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-10-16 στις 01:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
χαχαχα αυτα ειναι με εχετε πισει και με το παραπανω!!!!!
καλα Νικο ο γιατρος ειναι θεικο ψαρακι γκεψου οτι ο μανταρινος ανευενει στο τζαμι και σιγα σιγα συριζει αναποδα και περιμενει!!! οσο για την ντορη εβγαλε λιγο ικ και την καθαριζι συνεχεια, οταν της σκαει καμια καλη τσιμπια τα παιρνει κανει δυο τρεις ζβουρες και ξανακαθετε σαν σρνακι!!! τραβατεμαι κι ας κλεω!!! χαχαχαχαχα ταγκ θελω αυτο http://www.liveaquaria.com/product/p...352&pcatid=352 τις χρομιδες θα τις σκεφτω ουτος η αλλως στην οικογενεια απο τις γυφτισες ειναι και δεν τα πολυ γουσταρω αυτα τα ψαρια. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
βάλε τπτ μικρά τύπου ανθιες καλύτερα! καλή συνέχεια τρελιαρη μου! |
|
|||
|
|||
λεο αυτο στην δευτερη φωτο ειναι christmas tree?
δωσε αν μπορεις καποιες πληροφοριες..θα μπορουσα πιστευεις καποια στιγμη να κρατησω στο ενυδρειο μου ενα? τα ταιζεις τιποτα? ειναι ευκολο η θελει καποια ιδιαιτερη φροντιδα? |
|
||||
|
||||
η ντορυ μπηκε γιατι αρεσε στη γυναικα (να της κανω και καπου το χατιρι) αλλα θελω ενα ακομα δυνατο ψαρακι. ξερω οτι κανωνικα ενα ταγ ειναι αρκετο η οτι αν βαλω δευτερο καλο ειναι να ειναι κατι στο στιλ του yellow. αλλα σαν να κωλησα λιγο με το συγκεκριμενο. δεν ξερω ακομα θα δω αν γινει καμια προπαραγκελεια και βρω κατι σε καλη τιμη. το προβλημα ειναι οτι μεγαλωνει η ντορη και θα ειναι δυσκολο να μπει κατι αλλο....
|
|
|||
|
|||
Δεν βάζεις μυαλό Λεο!
Μιλά με Λούκα που έχει περισσότερα λίτρα και έχει δύο τάγκ. |
|
||||
|
||||
ολο με μαλωνεις και θα αρχισω να κλαιω!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Δεν έχεις θέμα εσύ.
Αν και θα έπρεπε να σε βελτιώνει ο μεγάλος δάσκαλος της Ηπείρου! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |