|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το βιντεο δεν ειναι καλο και με συγχωρειτε γιαυτο.Η θεση του κοχυλιου και τα υπολοιπα μουλτακια με δυσκολεψαν λιγο.Πως δεν εχει ξεθαρεψει;Πριν το φουσκωμα ξεθαρεμενο μια χαρα ηταν.Εννοεις οτι προσπαθει να αναρρωσει πχ;βεβαια οπως εγραψα και χθες το ταλαιπωρησα αρκετα προχθες και ενα ψιλοσοκ σιγουρα το επαθε.Επισης το βλεπω μια ιδεα πιο ξεφουσκωτο.Στο σωμα ομως.Τα ματια του ειναι πεταγμενα και δεν ξερω εαν αυτο επανερχεται γενικα.
Θα προσπαθησω για νεο βιντεο οταν ανοιξουν τα φωτα.Να δουμε και πως θα ειναι σημερα |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν αναρρώσει... επανέρχονται όλα στην κανονική τους θέση.
Χαλάρωσε.. και θα δεις πως ΔΕΝ ήταν τίποτα. Μπορεί να έγινε κάποιος "τσαμπουκάς" και ψιλοτρόμαξε (το stress είναι βασική αιτία για ασθένειες)... αλλά θα συνέλθει... δώστου χρόνο.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον fan
Είναι καθησυχαστική η αστραπιαία κίνηση να κρυφτεί, που φαίνεται στο βίντεο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό παρατήρησα κι' εγώ Κλεόβουλε!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι.Αυτο ευχομαι και εγω να εισαι σιγουρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο εκανα την κινηση επιτηδες να δειτε οτι κινηται γρηγορα.Μακαρι παιδια.Σας ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια.Να σας ρωτησω.Με τι τροπο και τι εργαλειο μπορω να κοψω μερος απο το καπακι ωστε να χωρανε οι σωληνες απο το εξωτερικο και να μην γινει χαλι?Τοσο καιρο το εχω μισανοιχτο αλλα πρεπει να το διορθωσω επιτελους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαρακα και ξυραφι (για μοκετες)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ή με κάτι αντίστοιχο σε δράπανο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια.Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Δεν εχω τιποτε απο αυτα οπως καταλαβαινεται αρα θα πρεπει να βρω καποιον που τα εχει ωστε να κανουμε δουλεια ετσι; θα ψαξω λοιπον.Να ειστε καλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ρε δεν εχεις ενα κοπιδι? http://www.e-photoshop.gr/kopidi-me-...black-red.html
Κι ενα χαρακα? Ενα γερο ψαλιδι τουλαχιστον? http://www.stereotiki.gr/store/index..._id=215&page=3 ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και με κοπιδι που γυμνωνουμε τα καλωδια εχω κοψει καπακι. Δεν ειναι δυσκολο να γινει η δουλεια, ειναι μαλακο.
|
||||
|
||||
![]()
Αν πιάνουν τα χέρια σου και με λίγη προσοχή , και με πριονωτό μαχαίρι κουζίνας κόβεται, αλλά θέλει σιγά σιγά να μην αφήσει γρέζια, και το μαχαίρι με μικρά δόντια, και μετά με ψιλό γυαλόχαρτο ή με μια χάρτινη λίμα για τα νύχια βγάζεις τυχόν γρέζια
|
||||
|
||||
![]()
Χμ κοπιδι εχω ναι απλα πιστευα οτι θα βγει χαλια τυπου σαγρε και φοβομουν.Νομιζα ηθελε κατι πιο σταθερο οπως τροχο πχ...οκ μην γελατε αλλα ειμαι γυναικα που να τα ξερω αυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το ψάρι... κανένα νέο;
|
|
||||
|
||||
![]() το ψαρακι το εχασα τελικα εδω και αρκετο καιρο... |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω λυπηθηκα πολυ..Σε ευχαριστω να εισαι καλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα ευχαριστω Σπυρε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε! Να σου ζησουν!
![]() Με τα καβουκια τα βγαζεις τα ψαρακια, να ξερεις. Μην περιμενεις να τα πιασεις με αποχη.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω.Με τα καβουκια ε; αυτα και κοντα που παω ειναι ετσι οπως τα βλεπεται και θεώρησα οτι μπορω να τα πιασω με αποχη.Αλλα μαλλον ειναι και θεμα να εχουν το σπιτι τους μαζι για ασφαλεια ε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ετσι νομιζα την πρωτη φορα που ηθελα να βγαλω. Πολλα λεω ειναι, θα πιασω κανενα με την αποχη. Με την πρωτη προσπαθεια, ομως, καταλαβα οτι δεν υπαρχει κανενα ενδεχομενο. Μετα απο μερικες ωρες που παλευα να βγαλω μερικα με τα κελυφη, καταλαβα οτι ειναι πολυ εξυπνα ψαρακια, τοσο ωστε να βγαινουν απο τα κελυφη ακομα και την ωρα που πας να τα σηκωσεις
![]() Χρειαζεσαι ενα ενυδρειο καραντινα με νερο ενυδρειου και αεραντλια, ωστε να βγαλεις μερικα κελυφη. Θα τα αφησεις εκει μερικες ωρες και καποια στιγμη, θα βγουν και θα δεις ποσα ειναι, σε περιπτωση που θελεις να δωσεις ακριβη αριθμο ψαριων ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο λεει για να μη σου μεινουν τα σπιτια τους και πληρωνεις εσυ το ενφια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
update?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |