|
||||
|
||||
γιαννη πως εισαι?ολα καλά φιλε?
πως πάει η ρεεφαρα σου? το φωτιστικό σκοτώνει εε? |
|
||||
|
||||
Το φωτιστικό σκοτωνει οντως και ειναι και οικονομικο απο αποψη καταναλωσης ρευματος.Το ενυδρειο ομως με εχει ξενερωσει αφανταστα,σε σημειο που σκεφτομαι να το ξεστησω........
Καφε αλγη ακομα,λιγο κυανοβακτηριο εδω και μια εβδομάδα και τα κοραλια ποτε πανε καλα,ποτε σέρνονται....Ειλικρινα δεν ξερω τι φταιει...Μου τελειωσαν και καποια τεστ και περιμενω απο.εβδομάδα να παρω νεα,καταναλωσεις δεν ξεκινησαν ποτε και γενικα χαλια.Η διαθεση μου στο θεμα reef εχει φτασει στα ταρταρα...Αυτες τις μερες που δουλευω νυχτα,καθε πρωι που επιστρεφω κανω καταδρομικη στο ενυδρειο με φακο μπας και βρω κατι που να εξηγει την ολη κατασταση....Και το ενυδρειο εχει μπει στον 2ο χρονο λειτουργιας του.......
|
|||
|
|||
Παράθεση:
παρακαλώ μια κανε αναλυτική παρουσίαση του εξοπλισμο, των ρουτινών και των ζωντανών |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στο θέμα των τεστ, αν μπορώ να βοηθησω (δεν ξερω αν εισαι αθηνα - το γραφει στο προφιλ σου) στείλε πμ Για τα υπολοιπα, μην σε παιρνει απο κάτω. Το κάθε πρόβλημα έχει την εξήγηση του και τη λύση του Το αλμυρό δεν το αφήνεις έτσι εύκολα |
|
||||
|
||||
Για τα υπολοιπα, μην σε παιρνει απο κάτω. Το κάθε πρόβλημα έχει την εξήγηση του και τη λύση του
Το αλμυρό δεν το αφήνεις έτσι εύκολα[/QUOTE] συμφωνώ και επαυξάνω!!! |
|
||||
|
||||
Αλλαγή νερου σήμερα αφου δεν ειχα κανει για 15 μέρες,λογω,φόρτου εργασίας.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
πολύ μινιμαλ καταστάσεις έχεις κανει! πως πας από μετρήσεις ? το φωτιστικο τα σπαει! τι σχέδια έχεις ? υπαρχει κανενα νέο? |
|
||||
|
||||
[QUOTE=voas;956246]μπράβο γιαννη!πολυ μου αρεσει η ρεεφαρα σου!
Ευχαριστώ Νικο αλλα, reefαρα δεν το λες,χαχα χα πολύ μινιμαλ καταστάσεις έχεις κανει! Δεν μπορω να κανω αλλιως για την ωρα.Λιγα πραγματα. πως πας από μετρήσεις ? Δεν ξερω,αλλαζω πλεον παλι καθε εβδομάδα νερο....τεστ,οποτε με βγαλει ο δρομος μου,θα παρω. το φωτιστικο τα σπαει! Για εργοστασιακό,ειναι πολυ καλο τι σχέδια έχεις ? Σκοπευω να το παλεψω τελικα και οπου με παει... υπαρχει κανενα νέο? Ευτυχως ή δυστυχώς οχι Νικο...
|
|||
|
|||
Τελικά το φωτιστικό είναι καταραμένο .........
Πρώτα ο Παναγιώτης μετά ο Αντρέας και τώρα χαροπαλευεις εσύ! Φυσικά πλάκα κάνω μέχρι στιγμής ... Τώρα στο θέμα μας . Δεν μου αρέσει που λες "τεστ,οποτε με βγαλει ο δρομος μου,θα παρω". Αν δεν είναι οικονομικό το θέμα παρήγγειλε ότι σου λείπει . πρόσεχε λίγο με θερμοκρασίες εάν έχεις θέμα και συνέχιζε της ρρουτίνες . Ξέρεις ότι δεν είμαι από αυτούς που σου λένε όλα ωραία και αυτό επειδή όταν έρθω από εκεί θέλω να δω ανεβασμένο επίπεδο και ηθικό . πως θα σου φέρω κάνα δυο κλαδάκια να βάλεις άμα δεν είσαι κομπλέ ?????? |
|
||||
|
||||
Θερμοκρασια Σακη ειμαι το ανωτερο 26,3.Τα τεστ ειλικρινα ειναι οποτε με βγαλει,αλλα υπολογισε κατα της 6/8 που πληρωνομαι.....Το καλο ειναι οτι μια μοντιπορα πρασινη που ειχα παρει και ειχε ξαδνικα γινει κοκκινη,εχει αρχισει σε καποια σημεια και πρασινιζει παλι.Επισης δεν εχει ξανα φυγει κεφαλι απο
την caulastrea....Για το φωτιστικο φανταζομαι εννοεις οτι οποιος το εβαλε,το ξεστησε μετα το ενυδρειο....χαχαχαχαχαα.Εγω θα το παλεψω.... Θα ανεβεις επανω Σακη;;
|
||||
|
||||
Θα ανεβεις επανω Σακη;;[/QUOTE]
γιαννη θα τον περιμένουμε όλοι να τον υποδεχτουμε στο λιμάνι εκ βαιων και κλάδων!!! |
|
|||
|
|||
Θα έρθει ο μάγος με τα δώρα!!!!
|
|
||||
|
||||
Χα χαχαχαχα.
|
||||
|
||||
Τα μπουκάλια μην ξεχάσεις
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Έλεγα να τα βρούμε με κάτι σπάνιους ζοανθους. Αλλα μάλλον θα ανοίξω και τα μπουκαλάκια .....
|
|
||||
|
||||
ΑΣΕ τα ζωανθακια φίλε , δυο βοτκιτσες θα βάλεις και ΑΣΕ τις μαλαγανιες Χαχαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χαχαχαχαχα............. |
|
||||
|
||||
καλα δεν ντρεπεστε κανωνιζετε τετοια πραγματα μεσα στο καλοκαιρι που δεν μπορω εγω???? καλααααα
χαχαχα ζηλευωωωωω |
|
||||
|
||||
καλημέρα γιαννη!πως παει?
έκανες τίποτα καινούργιο στο ρεεφ? απο ρουτίνες πως είσαι τελευταία? πήρες τα τεστακια τελικά? |
|
||||
|
||||
Νικο κατι εκανα.....
Σε μια κουβεντα που ειχα με τον Δημήτρη golf4470 μου μπηκε η ιδεα πως μαλλον εχω dinoflagellates reef.... Μου μοιαζει αρκετα,εξηγεί πολλα προβλήματα και ειναι δυσκολο να φυγει.....Διαβαζω για 3ημερες συσκοτισεις,για οξυζενε,για να μην κανεις αλλαγη νερου για 2+ μηνες..... Ειμαι αρκετα μπερδεμενος......Σιγουρα θα τα δοκιμασω ολα,μολις επιστρεψω αλλα ειχε κανενας καμια εμπειρια με αυτο;;
|
||||
|
||||
Εγώ θα σου προτείνω να χαλαρωσεις καταρχήν και μην πανικοβάλλεσαι Γιάννη , βαλε μερικες φωτογραφίες απο το πρόβλημα σε παρακαλώ
|
||||
|
||||
Κωστα ειμαι διακοπες για φωτο ομως κάποιες φωτο που ειδα στο νετ μοιαζουν παρα πολυ με αυτα που βουρτσιζω στον βραχο πρίν απο καθε αλλαγη...
Με την επιστροφή μου και αναλογως της κατάστασης που θα βρω το ενυδρείο,θα ανεβασω... Πανικος κανενας,εμαθα να ζω με το προβλημα,χαχαχαχ
|
|||
|
|||
Χαλαράάάά ο Κώστας έχει δίκαιο !
φώτο μόλις γυρίσεις και βλέπουμε ! μην ξεκινήσεις κάτι πριν ! |
|
||||
|
||||
γιανναρα καλησπέρα!
ακόμα διακοπαρεις φιλαρακι? πως πάει έχουμε κανένα νεο απο το μέτωπο? |
|
||||
|
||||
Τίποτα Νικο,αυριο επιστρέφω...
|
|||
|
|||
Μόλις επιστρέψεις τι ετοιμάζεις ?
Έμαθα με το φιλαράκι μου τον κάλο τον J.P. κάνατε δουλιτσες υπόγειες! |
|
||||
|
||||
Ναι,χααχαχα χα χα.Ο Γιαννης ειναι απο τα λιγα παιδια......
|
||||
|
||||
Και γυρνωντας σημερα ειδα το παρακατω.
Νιτρικα στο 20,ph 8,kh 6 ,5 mg1400,αλατοτητα 1026 θερμοκρασια 26,2.
|
||||
|
||||
Κανεις;;;;Δεν μοιαζει με τα dinoflagellates reef;
Σχεδον ολα τα κοραλια μου εχουν προβλημα.....
|
|||
|
|||
Γιάννη σου έγραψα χθες από το κινητό μάλλον κόλλησε και δεν στάλθηκε..
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |