|
||||
|
||||
Για να τσεκάρεις ότι δουλεύει , μέτρα kh στην έξοδο, θα πρέπει να είναι κοντά στο 20!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Κωστα τωρα το kh του ριακτορα ειναι 14dkh με ph7 και περιπου 50 σταγωνες το λεπτο,το τεστ μου μετραει μεχρι 15,7 πως θα καταλαβω οτι εχω 20dkh?
|
|
|||
|
|||
Η δουλειά καταπληκτική όπως πάντα!
προσωπικά εγώ δεν μέτρησα το KH της εξόδου! Έβαλα μια ροή σωστή και απλά ανέβαζα της φυσαλίδες! Εσύ άμα θέλεις θα βάλε το Ph που θέλεις να διατηρείς στον ριακτορα βάλε αρκετές φυσαλίδες και απλά ρύθμισε την έξοδο! Μην σε απασχοληθεί το KH στην έξοδό άμα είναι 10 ή 20 ή 30. Να βλέπεις οτι μπορεί να το κατεβαίνει το ph μέσα στον ριακτορα εύκολα με την ποσότητα διοξειδίου που ρίχνεις και να έχεις την ροή που χρειαζεται για να κρατάς σταθερές παραμέτρους! Παντός άμα θέλεις να μετράς παραπάνω το kh στο τεστ ξανά γέμισε και υπολόγισε για κάθε 0,02μλ μετά το 1μλ 0,3kh........... |
|
|||
|
|||
Πρως το παρόν κάνω τεστ κάθε μέρα και ρυθμίζω Σάκη όταν οι τιμές είναι καλά θα κάνω ένα τεστ να ξανά δω και kh.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σταθεροποιηθηκαν οι τιμες? βαλε καμια φωτο απο το στολιδι σου για εμας τους φτωχους |
|
|||
|
|||
Νικο καλησπερα φιλαρακι!
Ολα καλα τρενο παει ο ριακτορας τον εχω ρυθμιση και οι τιμες μου ειναι σταθερες.Φωτογραφιες ομως τι σας βαλω να δειτε ρε συ.......δεν αλλαξε και τιποτα 0 προσθηκες! |
|
|||
|
|||
Πήρε μπρος το σύστημα?
¶ρχισαν να έχουν ανάπτυξη λέμε φιλαράκι..... |
|
|||
|
|||
Ναι Σακη υπαρχει αναπτυξη!
|
|
|||
|
|||
Ας κανω και ενα update!
|
|
||||
|
||||
μπράβο γαβριλο!επιτελους μαγικες φωτο από τα χεράκια σου
καινούργιες προσθήκες βλέπω και να τουμπανιάζει και άλλο. φοβερή δουλεια!ο ριακτορας πως παει? |
|
|||
|
|||
Νίκο να σε καλά φίλε !
Ναι είχα μερικές προσθήκες αλλά λίγα πράγματα πολύ χαλαρά το πάω.Ο ριακτορας πάει σφερα αλλά πρέπει να τον ανοίξω και να προσθέσω λίγο mg ακόμα γιατί δεν συμβαδίζει με το kh-ca. |
|
||||
|
||||
καλα εσυ εισαι update και ζιμια!!! χαχαχα πολυ ωραιο φιλε!!! καλα για τις φωτο δεν εχω να πω κατι.. απλα τελειες!!!!
|
|
||||
|
||||
Σούπερ !!!
Στη δευτερη φωτό σκολυμνια είναι ?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Γαβριλε καλα λενε.
Οταν κανεις update προειδοποιησε αλλη φορα οτι το περιεχομενο ειναι κλαμα. Απλα τελειο μεγαλο μπραβο για το αποτελεσμα. ΥΓ. Τα ψαρια βαλσαμωμενα ειναι??? Εγω οταν προσπαθω να βγαλω φωτο μετα το μισαωρο που παλευω θελω να σπασω τα παντα γιατι η καλυτερη μου ειναι σαν να εχω παρκισον.
|
|||
|
|||
Χαιρομαι που σας αρεσε παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!
Κωστα στην δευτερη φωτο αν δεν κανω λαθος ειναι lobophyllia. Αλεξη οταν βγαζω φωτογραφια τα ψαρια ανεβαζω το iso για να πετυχω μεγαλυτερη ταχυτητα κλειστρου και να μην βγει "κουνημενη". |
|
|||
|
|||
Αδλεφέ Γαβριλο φοβερό το δημιούργημα σου!
Δεν μας είπε τι διαφορές είδες με τον ριακτορα? |
|
|||
|
|||
Σακη σε ευχαριστω αδερφε!
Ο ριακτορας παει καλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! τωρα ετοιμαζω biopellet reactor για να ριξω τα νιτρικα και μετα θα στοκαρω και κανενα σκληρο της προκοπης! |
|
||||
|
||||
αυτά είναι!ευγε γαβριλο σιγά που καθόσουν στο f.o
|
|
|||
|
|||
Νίκο είναι άτιμο το Reef δεν μπορείς να ξεφυγεις!
|
|
|||
|
|||
biopelet δεν είχες βάλει παλιότερα?
|
|
|||
|
|||
Οχι Σακη πρωτη φορα θα βαλω.
|
|
|||
|
|||
Ετοιμος τωρα περιμενω τα biopellet και ξεκιναω!
|
|
||||
|
||||
μπράβο γαβριλο φιλε!τα λόγια ειναι περιττά..............
φανταστική δουλειά σαν εργοστασιακό ειναι! |
|
|||
|
|||
έγραψες για ακόμα μια φορά !
|
|
||||
|
||||
αχτύπητο φαίνεται
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλά!
|
|
||||
|
||||
Καμε το μια παρουσιαση ξέρεις τωρα εσυ χαχαχα
|
|||
|
|||
χαχαχαχ Κώστα είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου !
|
|
||||
|
||||
Μπραβο Γαβριλο!!!Τελοια ολα.Οι φωτο εκπληκτικες!!!Περιμενω να δω αποτελεσματα του ριακτορα
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Να σε καλά φίλε !
Μπορείτε να δείτε και αυτό το βίντεο με την αναδευση. https://youtu.be/JpjO6Q8R5x0 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |