|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπραβο του, αυτα είναι!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
ΝΗ4 0 ΝΟ2 1.5MG/LT NΟ3 25MG/LT ΘΑ κανω αλλαγή 50% και θα σηκωσω φώτο |
|
|||
|
|||
Ποσο πρεπει να ταίζω?
Πόσο ειναι το λίγο? Πόσο το πολύ? Πόσο πρεπει να τρωει καθε ψαρακι? |
|
|||
|
|||
2 foto
|
|
|||
|
|||
Θα βγαλω καλυτερες φωτο..
|
|
||||
|
||||
Φόντο θα βάλεις στα ενυδρεία;
Ειδικά σε αυτό αν πέφτει πάνω του φυσικό φως και ήλιος ... |
|
|||
|
|||
Ναι φιλε μου, ετοιμάζονται σκουροχρωμα φοντα για όλα τα ενυδρεια...εχουν φτασει 8 τον αριθμο...που τρεχουν...
Τα ψαρακια της μαλαουι εχουν αρχισει να ξεθαρευουν... Εχουμε αρχισει να εχουμε οπτική αναγνωριση μεσα και έξω από τη γυαλα... Ταιζω 2 φορες τη μερα (09.00 και 15.00) Σπιρουλινα και φυλαρακια σε τριμμένη και ατριφτη μορφη( για μικρα και μεγαλα) όλα δειχνουν να βαινουν καλώς...εχουν αρχισει να φαινονται και χρωματα. Παραγγελθηκαν και φωτα... Μετρησεις Nh4 0 No2 0 No3 10 |
|
|||
|
|||
Κατι που πρεπει να κοιταω...να ψαχνω ...να περιμένω??
|
|
||||
|
||||
τιποτα συγκεκριμενο.εφοσον εχεις σωστες συνθηκες μη φοβασαι τιποτα.
θελουν και καποιο καιρο τα ψαρακια μεχρι να συνηθισουν να κυκλοφορουν ανετα. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω...αυριο θα ετοιμασω τα νερα για αλλαγες τη κυριακή...θα γινει χαμός...
|
|
|||
|
|||
Μπορειτε να μου προτεινετε βιβλία για κιχλίδες?
Και μαλαουι και ταγκανικα και βικτωρια?? |
|
||||
|
||||
Το καλύτερο βιβλίο είναι το GAB
αλλά υπάρχουν κι αυτά πχ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66500 |
|
|||
|
|||
Λογω ηλικιας θέλω βιβλίο για να διαβασω...δε μπορω σπο οθόνες...
------------------------- Χθες και σημερα έπαθα πλάκα.....ήταν μέρες αλλαγες νερού στα ενυδρεία... Εχουν φτασει τα 8... Η μαλάουι αλλάχθηκε κατά 170λιτρα ήτοι 50% Όλα καλά...προσθεσα και μερικές πέτρες... Αφησα ψαρόνια ατάιστα....θα τα τσίσω αυριο πρωί.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EPANTAZ : 05-02-17 στις 18:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Σημερα παρατηρησα ενα μεγαλο αρσενικο να κανει κατι κοντα στα βραγχια μιας θυληκιας η οποια καθοταν σχεδον ακίνητη?
Ναεχει παθει κατι το θυληκο? Η θα αρχισουν ερωτοτροπιες? |
|
|||
|
|||
Κανεις???
|
|
||||
|
||||
Ήταν σαν χορός ; Μάλλον φλερτ.
|
|||
|
|||
Ακριβώς Ηλία, είναι κάτι πολύ φυσιολογικά για τα αρσενικά ώστε να προσελκύσουν τα θηλυκά!
|
|
|||
|
|||
Ποτέ υποψιαζόμαστε ότι θα έχουμε γέννες....? Και τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση?
|
|
||||
|
||||
αν βλεπεις χορους το περιμενεις.καποια θα δεις μπουκωμενη συντομα.
δεν χρειαζεται να κανεις κατι εκτος απο το να εχεις χαμηλα νιτρικα. |
|
|||
|
|||
φωτο
|
|
|||
|
|||
μερικες ακόμα
|
|
|||
|
|||
....
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τις προάλλες είδα 4 μικρά ψαράκια να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους σε διάφορες περιοχές του ενυδρείου. Μεγάλη χαρά. Βγάζω φωτογραφίες μετράω νερό και ενημερώνω τους συνχομπιστες... Ερώτηση....Η οξυγονωση γίνεται με κυκλοφορητές? Ή μπορω να εχω αναταραξη του νερου απο τις εξοδους των φίλτρων? Στη δεύτερη περίπτωση την οποία έχω εφαρμόσει, έχω αρκετό θόρυβο.....υπάρχει άλλος τρόπος? |
|
||||
|
||||
Με κυκλοφορητή να χτυπάει στην επιφάνεια,γίνεται καλή δουλειά και χωρίς θόρυβο.
|
|
|||
|
|||
Κυκλοφορητη ή αεραντλία?
|
|
||||
|
||||
Αν δεν σε χαλάνε η φυσαλίδες,βάλε αεραντλία.
|
|
|||
|
|||
Εβαλα και αεραντλια κ κυκλοφορητη....σε ολα τα ενυδρεια....όλα κομπλέ...
Το θέμα μου τωρα ειναι ότι στη μαλαουι γίνεται της γέννας.....δε ξλερω λοιπόν τι πρεπει να κάνω...... Να δινω μικρα? Να παρω αλλο ενυδρειο να εχω τα μικρα μέσα....? Να παρω πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο απο αυτο που βρίσκονται ήδη..???? Για πειτε οι εμπειροι.... |
|
|||
|
|||
Υπαρχει κανεις?
|
|
||||
|
||||
μπαααα.....είμαστε για μπάνια
Παράθεση:
Είναι πάντως δύσκολο να πιάνεις τα μικρά σ' ένα σωστά διαμορφωμένο ενυδρείο |
|
|||
|
|||
Κλεοβουλε, ποιά από τις τρεις να κάνω???
Υπάρχει κ για τα τρία σενάρια δυνατοτητα. Αν κσταφερω να πιασω τα μικρα... Το ενυδρείο έχει 19 μεγάλα και καμμία 12ια μικρά....Κ φουσκωμένες συνέχεια.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
270 lt Malawi | nikos93 | Malawi | 31 | 24-01-13 12:51 |
Το Malawi μου!!! | Konstantin79 | Malawi | 94 | 23-10-11 15:42 |
Ηλίας: Κατασκευή βάσης ενυδρείου | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 18-01-10 18:47 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |