|
||||
|
||||
Παυλαρα καλησπέρα!
Τι νεα εχουμε απο εδω φιλαρακι; |
|
|||
|
|||
Παύλο καλημέρα πως πάμε με το ενυδρείο;
Μαθαίνω ότι θα κάνεις και ένα Νάνό να έχεις εκεί κάποια ζοανθους. Γράψε μια την συλλογή που έχεις τώρα στο ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
Καλησπερα Νικο
Προχθες κολληθηκε το νεο sump και σημερα θα το γεμησω να δω για διαρροες Καταταλλα ολα μια χαρα Αρχισαν τα νεα sps να κανουν βαση ενω στις staghorn ειναι αισθητη η αναπτυξη στις ακρες Το σαββατοκυριακο εχω αλλαγη νερου οποτε και νεες φωτο ------------------------- Παράθεση:
Αυτη την στιγμη εχω pink zipper nuclear green red death sunny d flaming delmatians reverse space monster sakura sunrise pink hippo captain america zombie eye magician vulcan blood orditron tdf vampire και μπολικα αγνωστα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 30-11-16 στις 11:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Καλορίζικο το σαμπ Παύλο!
Επιβεβλημένη και σοφή κίνηση που θα σου λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα μελόντικα! Ποσα λίτρα εγινε το νέο σαμπ,και ποσα ανέβηκες στο σύνολο; Ετσι και τα δικά μου κοραλλακια που πήραμε απο τον Σακη άπλωσαν ιστό στην βάση! Μιλάμε για κοράλλια που μεγάλωσαν σε άρτιο περιβάλλον όποτε δεν θα μπορούσαν να κανουν και αλλιώς! Ευχαριστούμε απο κοινού τον Σακη για τα όμορφα καλούδια που μας εστειλε! Καλη συνεχεια Παυλαρα και βάλε και καμια φωτο απο την διαδικασία! |
|
||||
|
||||
Πραγματικά τα κοραλια ήταν σε απίστευτη κατάσταση και σε αυτό βοηθάει
εννοείται το περιβάλλον που μεγάλωσαν Ακριβώς ίδια λίτρα αλλά πιο άνετο και προσαρμοσμένο στην βάση οπως ήθελα Θα ήθελα πολύ να σας βγάζω συνέχεια φωτο αλλα μς το κινητό λίγα πράγματα Επόμενη κίνηση ένα καλό νέο σκιμμερ |
|
||||
|
||||
μπράβο παυλαρα!
μια χαρά αναβαθμίσεις κάνεις,μελετημένες και βήμα βήμα! καλή συνέχεια φιλαράκι! |
|
||||
|
||||
Υποσχεθηκα φωτο..
Αυριο κανω και θα βγαλω μερικες |
|
|||
|
|||
Παύλο μας χρωστάς και μια παρουσίαση από την καινούργια δουλειά σου!
|
|
||||
|
||||
Μέσα στην βδομάδα πιστεύω θα είναι έτοιμο να μεταφέρω τα πρώτα zoanthus
Οπότε θα κάνω και την παρουσία |
|
|||
|
|||
Όλο αναβάθμισης μου είσαι μετά το καλοκαίρι.....
|
|
||||
|
||||
Ενα νεο αποκτημα!!
Και μια παλια καραβανα του ενυδρειου και δωρο του Σακουλη |
|
||||
|
||||
πολυ "σκλυρος" γυνεσαι εσυ!! χαχαχαχα μπραβο μπραβο μεγια!!!
|
|
|||
|
|||
Μια χαρά η ακροπορα .
¶μα την έβαζες πιο ψηλά ακόμα καλύτερα! |
|
||||
|
||||
μπράβο παυλαρα σούπερ!
αντε και στην επόμενη κόλληση να δουμε τσιμεντακι! |
|
|||
|
|||
Παύλο πως πάει το καινούργιο ακροπορακι ;
|
|
||||
|
||||
παυλαρα τι νέα φιλαράκι έχουμε?
πως πάει το στολίδι σου? |
|
||||
|
||||
Καλη χρονιά Παυλαρα με υγεία!
Που χάθηκες φιλαρακι; Για να ζεσταινόμαστε λιγο σιγα σιγα! |
|
||||
|
||||
Καλη χρονιααα!!
Αυριο θα σας γραψω αναλυτικα πως παει το ενυδρειο , αλλα και μια ατυχια που ειχα που ευτυχως δεν μου κοστησε ζωντανα!! |
|
|||
|
|||
Τι έκανες πάλι;
έριξε κανένα ποτήρι βότκα την Πρωτοχρονιά; |
|
||||
|
||||
Μπράβο Παυλαρα!
Περιμένουμε φιλαρακι....... |
|
||||
|
||||
καλημέρα παυλο!
περιμένω τις φώτο φιλαράκι μου! |
|
||||
|
||||
Λοιπόν πάμε!!
Έκανα μία προσθήκη ένα φραγκ ακροπορα Από εκεί και πέρα είχα ένα θέμα με την θερμοκρασία μιας και ο αισθητήρας εφυγε από το νερό με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να φτάσει στους 28 , ευτυχώς το πρόλαβα και το μόνο που έγινε ήταν να στρεσσαριστουν για 1-2 μέρες και να έχουν κλειστούν πολύποδες Ταυτόχρονα όμως η κατανάλωση του μαγνησίου αυξήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο 1200 Ευτυχώς ξέφυγαν όλα εκτός από 2 ακροπορα που είχα λίγα ασπρισματα Πλέον το ανέβασα σιγά σιγά και τώρα όλα επανέρχονται σιγά σιγά έκανα και οι μεγάλες αλλαγές |
|
|||
|
|||
Μεγάλε ζοανθοφίλε μου τα sps θέλουν προσοχή.....
Πλάκα κάνω... Έχε το νου σου οι στραβες σε πάνε πίσω. |
|
||||
|
||||
έλα παυλαρα καλήμερα!
τι έγινε τελικά με το θέμα που προέκυψε? |
|
||||
|
||||
Ολα μια χαρα , ευτυχως!!!
Πλεον εχουν ανακαμψει σχεδον πληρως Συντομα θα υπαρχει φωτογραφικο υλικο |
|
|||
|
|||
πρωθυπουργός είσαι όλο τάζεις κανόνισε αλλάξαμε χρόνο.
|
|
||||
|
||||
Το εταξα , οποτε παμε!!
------------------------- ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 23-01-17 στις 00:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
ποικιλία σε κοράλλια βλέπω Παύλο !
τώρα φαίνεται πολύ πιο υγιές από πέρσι. ¶μα μεγαλώσουν τα κοράλλια θα είναι τούμπανο. |
|
||||
|
||||
Παύλο όλα φοβερά το φωτιστικο με πόσες λάμπες είναι?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Μπράβο Παύλο να τα χαίρεσαι ολα φιλαρακι μου!
Φοβερά κομμάτια που οταν πολλαπλασιαστούν θα δημιουργηθεί ενα απίστευτης ομορφιάς ενυδρεία! Μπράβο αγόρι! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |