|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Το φωτιστικό τελείωσε www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=933132#post933132/#45
Μπήκαν και ανεμιστηράκια και το ενυδρείο πλέον είναι τελειωμένο από εξοπλισμό
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Τακη ζουγκλα το εκανες. Μπραβο ειναι πολυ ομορφο
|
||||
|
||||
παραφουντωσε!
ε, βαλτου κι ενα χαρτονι στην πλατη! |
|
||||
|
||||
.
Τακη για high tech το πας μου φαινεταιΤου πες του φιλου για διοξειδια κτλ;;Πολυ ωραιο δειχνει μεχρι λευκοκεφαλα εβαλες ε αν δεν απατωμαι
Ποσα lum/lt του βαλες αληθεια;
|
||||
|
||||
Και εννοείται πως το έχει κλαδέψει και έχει χαρίσει και φυτά
Τώρα πρέπει να αρχίσει να χαρίζει και ψάρια γιατί μικρά μεγάλα έχουν ξεπεράσει τα 50, τα νιτρικά όμως δεν ξεπερνούν το 10 με τίποτα. Βέβαια οι αλλαγές του είναι πολύ καλές, γιατί με το βαρέλι και με το κόλπο με τα βανάκια στο φίλτρο κάνει σχεδόν 50% αλλαγή κάθε εβδομάδα ξεκούραστα πίνοντας καφέ 40 λίτρα αλλαγή γίνονται για πλάκα
|
|||
|
|||
Αμα ερθει η ωρα εχε με υποψιν για 1-2 χαρεμακια
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και βρε παιδιά, δεν έβαλε πλάτη για να το χτυπάει το φως από τη μπαλκονόπορτα και το ενυδρείο από τη 1η στιγμή δεν έβγαλε κανένα είδος άλγη, είναι πεντακάθαρο, ούτε καν μύκητα στο καινούριο ξύλο, μιλάμε πως το ενυδρείο λάμπει
|
||||
|
||||
Τι ψάρια έχεις ;
Είναι καθαρά endler και δεν θέλουμε να μπασταρδευτούν
|
|||
|
|||
Θα στειλω πμ μην σου χαλαω το θεμα
|
|
||||
|
||||
Χρυσοχέρη Εσύ Φτού φτού σου τα είπα κιόλας αλλά ..... σούπερ δουλειά έκανες
|
||||
|
||||
Παιδιά αν σας πω πως αυτό το ενυδρείο πήγε μόνο του δεν θα το πιστέψετε, μόνο με τα φώτα έκανα λίγη δουλίτσα, ούτε εγώ περίμενα να πάει τόσο καλά, και από την ημέρα που στήθηκε εδώ και 2 μήνες άντε να πήγα 4 φορές, το έβαλα να στρώνει, φύτεμα και ψάρια , και τώρα με τα φώτα
|
||||
|
||||
Μετά από 11 μήνες
|
||||
|
||||
Κουκλα το ενυδρειο και για να ειναι τα διακοσμητικα εξω απο αυτο το προσεχει
|
|
||||
|
||||
Ναι βρε Χρήστο, δεν θα τα έβαζε μέσα , ξέρει πλέον
και το προχώρησε το θέμα, παρατήρησε πως με αυτή τη θερμοκρασία έχει πιο πολλά αρσενικά, ενω πριν με 25 περίπου βαθμούς είχε παρατηρήσει πως είχε πιο πολλά θηλυκά. και εντωμεταξύ έχει δώσει φυτά και ψαριά και έχουν στηθεί αλλά 2 ενυδρεία φίλων του, και τώρα θέλει να στήσει μια μονομαχιέρα για τον γιό του
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο εχει γινει τακη
εγω θα εβαζα αρλεκινους,αλλα αν του αρεσουν τα εντλερ τοσο πολυ γουστα ειναι αυτα |
|
||||
|
||||
Εφαγε κόλλημα με αυτά Γιώργο
|
||||
|
||||
Τουμπανο το ενυδρειο του φιλου!!
Κι ο stc διπλα σε σαλονατη θηκη,μαυρο πλεξι αν δεν απατωμαι Αληθεια βρε Τάκη το φυτο μπροστα valisneria nana ειναι;ωραιο!!
|
||||
|
||||
Θέμη
sagittaria subulata είναι το φυτό
|
||||
|
||||
Mπραβο αναπτυξη,δεν το ξερα πως ψηλωνει τοσο η sagittaria!!Θαυματα κανουν τα λεντακια σου
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά,
το συγκεκριμένο το ειχα σαν υποχρέωση, αλλά και ευκαιρία να τον επαναφέρω στο σωστό δρόμο Ωραίο και με φοβερή ανάπτυξη φυτών,(υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι αν είμαστε στο σωστό δρόμο η εξαρτημένοι αλά και έτσι να ειναι μ αρέσει και στήνω αλλο ένα)ΧΑΧΑΧΑΧΑ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο φίλου (ανακατασκευή:) ) | Christos86 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-06-14 18:48 |
Τα φώτα σας για νέο ενυδρείο φίλου | boutas ski | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 20-07-13 12:21 |
Ο νέος μου φίλος | agnos | Bettas | 7 | 28-03-10 15:06 |