|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αναγνώριση Ψαριών
Kalispera ....prin ena mina peripou allaksa psaria sto enudrio mou....kapoios pou den ta ithela pia mou ta xarise. Mporei kapoios na mou pei an einai arsenika i thylika kai pws onomazontai....?????????
Mod note: γραφουμε με πεζους ελληνικους χαρακτηρες, ειναι στους κανονες του φορουμ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 19-09-16 στις 22:16 |
|
|||
|
|||
Εχεις δίκιο...συγνώμη....τώρα διάβασα τους κανόνες.....
|
|
||||
|
||||
Θα σου απαντησουν οι κιχλιδατοι.
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες.
Τα ψάρια σου κατάγονται από τη λίμνη Malawi. Το πρώτο υποθέτω ότι είναι Metriaclima estherae. Το δεύτερο υβρίδιο ή θηλυκό κάποιου είδους και το τρίτο το βλέπω για υβρίδιο (πιθανά Metriaclima x Labidochromis). Διάβασε για τις ανάγκες αυτών των ψαριών εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725 |
|
|||
|
|||
Πολύ διαφωτιστικο το άρθρο σου, σ'ευχαριστω. Οι συνθήκες του ενυδρείου μου είναι σχεδόν αυτές που αναφέρει....απλώς εγώ δεν έχω καθόλου αληθεινα φυτά. Επείσης θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις αν ή τροφή που δίνω στα ψαρια μου είναι η σωστη. Και τι πρέπει να κάνω να ζευγαρώσουν.....???????
|
|
||||
|
||||
Διάβασε με προσοχή το άρθρο αν θέλεις να τα κρατήσεις και διόρθωσε αυτά που πρέπει στο ενυδρείο σου (αν δεν κάνεις μια παρουσίαση δεν ξέρω τι πρέπει πχ βλέπω χαλίκι στο βυθό και τα πλαστικά όλα πρέπει να τα βγάλεις γιατί κάποια μπορεί ακόμα και να δηλητηριάσουν τα ψάρια ).
Αν ζευγαρώσουν οι απόγονοι θα είναι υβρίδια και δεν πρέπει να τα δώσεις σε άλλους ή να τα βάλεις με άλλα καθαρά είδη. *Για τροφή αν βρίσκεις sera προτίμησε αυτήν https://www.sera.de/gr/sera-produktw...ranugreen.html ή https://www.sera.de/gr/sera-produktw...-green-xl.html ή άλλης εταιρείας για κυρίως φυτοφάγα ψάρια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 20-09-16 στις 13:02 |
|
||||
|
||||
Συμφωνώ σε ότι σου λέει ο Κλεόβουλος........αλλά καλύτερα να μην αναπαράγεις υβρίδια!!
Θα έρθει η στιγμή που θα είναι πολλά.Τότε τί θα τα κάνεις;; |
|
|||
|
|||
Εχεις δίκιο.......μπορείτε να μου προτείνεται μια καλή τροφή.....? Γιατί απ'οτι είδα αυτή που τους δίνω μάλλον δεν είναι και τόσο καλή......
|
|
||||
|
||||
έγραψα πιο πάνω....δες και μερικές ακόμα
new life spectrum cichlid formula Tropical 3-algae Tropical Malawi Ocean nutrition vegi Omega one vegi |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ παρα πολύ.........
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση ψαριών | Βαγγέλης (Dearangelo) | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 23-01-09 11:52 |
Αναγνώριση ψαριών | blacky | Ζωοτόκα | 4 | 27-12-04 19:56 |
Αναγνώριση Ψαριών... | Markos | Mη Reefsafe | 0 | 04-10-04 04:59 |
Αναγνώριση ψαριών 2 | blacky | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 12-06-04 14:50 |
Αναγνώριση ψαριών | blacky | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 12-06-04 14:46 |