|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ετσι λεω κι εγω στον εαυτο μου Γιωργο!!δεν ψαχνω την τελεια φωτο,ψαχνω εναν ομορφο τροπο να γνωρισω καλυτερα τη θαλασσα που τοσο πολυ μου αρεσει..και αυτος ο τροπος για μενα ηταν μια υποβρυχια φωτ.μηχανη..ετσι κι αλλιως δεν γουσταρω τα ψαροντουφεκα..
απλα θα κοιταξω να βρω λιγο πιο συνθετο περιβαλλον γιατι εκει που κολυμπαει ο κοσμος οντως δεν εχει κατι αξιολογο.. |
|
||||
|
||||
Ωραιες φωτο Κωστα!Αν θελετε να σας πω μερος με ζωη στα ρηχα εχει οτι θετε 2μ max και αν.
Αλλα θελει το κολυμπι του. |
|
||||
|
||||
ευχαρίστως!!κανονιζουμε αν θελετε μια υποβρυχια συναντηση(κατα προτιμηση μαλαουι μερια)
|
|
||||
|
||||
παντως αν τις περασεις απτο φοτοσοπ τις φωτογραφιες σου θα δεις μεγαλες διαφορες στο αποτελεσμα.
οχι τιποτα δυσκολο,πεντε πραγματα βασικα αν πειραξεις οπως το contrast το gamma και τα χρωματα,θα δεις μεγαλες διαφορες. και για να στο αποδειξω,θα κατεβασω μια φωτο σου και θα την περασω τωρα στο φοτοσοπ και θα την ανεβασω εδω να δεις. αρκει να καταφερω να σηκωσω το ρεμαλι τον ανιψιο μου απτο pc... για μαλαουι δεν παιζει,αλλα αμα θες κανα ποταμι της αθηνας η κανα σουνιο,κατι γινεται |
|
||||
|
||||
οι τρεις πρωτες απτο pc και οι επομενες τρεις με photoshop στο tablet.
αν ηταν οι αρχικες φωτογραφιες θα ηταν πολυ καλυτερο το αποτελεσμα. εχει χαθει πολυ αναλυση στις μετατροπες και τα ανεβοκατεβασματα... |
|
||||
|
||||
εδω απτο ταμπλετ.και δεν γνωριζω καν απο φωτοσοπ μη φανταστεις
|
|
||||
|
||||
ναι εχεις δικιο!οταν θα εχω χρονο(δεν θα βαριεμαι δηλαδη) θα ασχοληθω και με αυτο
|
|
||||
|
||||
Ρωταγα ενα φιλο φωτογραφο τις προαλλες σχετικα με τις τεχνικες φωτογραφισης..Τελικα αφου με φλομωσε στα επιστημονικα μου εσκασε το παραμυθι..επεξεργασια..''Στειλε μου..'' ,μου λεει ''μια φωτογραφια σου, να την επεξεργαστω και να στη στειλω πισω να δεις διαφορα..'' ..Εστειλα μια και γω και μου επεστρεψε τη Τζιοκοντα...Αγνωριστη..Βεβαια οχι με την απλη επεξεργασια του tablet..με photoshop.Και βεβαια το 99,9% των φωτο που θαυμαζουμε σε περιοδικα,ιντερνετ κλπ απο ενυδρεια μεχρι την Κιμ Καρντασιαν εχει περασει απο photoshop..
|
||||
|
||||
χαχαχα!
ε καλα,ολοι το ιδιο κανουν.και παλιοτερα δηλαδη πριν κυκλοφορησει το φοτοσοπ και λοιπα προγραμματα ευρεως,οι φωτογραφοι ειχαν επαγγελματικα προγραμματα γιαυτη τη δουλεια. σιγουρα η τεχνικη παιζει ρολο βεβαια.δε μπορεις να διορθωσεις κατι που δεν υπαρχει στην εικονα.(αν και τωρα πλεον κιαυτο γινεται) αλλα καταλαβαινεις πως το εννοω... και οι εταιριες τοχουν πιασει το νοημα και πλεον πολλα μοντελα φωτ.μηχανων εχουν ενσωματωμενη τη δυνατοτητα για post processing.ενταξει φωτοσοπ δεν ειναι,αλλα κανεις παρα πολλα πραγματα.αυτη η olympus που σκεφτομαι να παρω,παπαδες κανει. |
|
||||
|
||||
Σαφως εχει τεχνικη και τεχνη η φωτογραφια..αλλα μην ξεχναμε οτι φωτογραφια ειναι η ικανοτητα να τιθασευεις το φως κατα βαση..να το ελεγχεις..ε αυτο η επεξεργασια το κανει για σενα..μετα...
|
||||
|
||||
Ωραίες φωτό Κώστα (το είχα χάσει το θέμα, λόγω διακοπών)!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στα Λουτρά κοντά... έχω δει το μεγαλύτερο κεφαλόπουλο της ζωής μου... "τορπίλη" κανονική!!!!! |
|
|||
|
|||
Και που να πας λίγο πιο κάτω προς Επίδαυρο που έχει και τις ιχθυοκαλιέργειες. Πύραυλοι σκέτοι είναι. Και όχι μόνο αυτοί.
|
|
||||
|
||||
Έχω πάει... ΔΕΝ είδα όμως... μάλλον επειδή πέρναγαν κάτι τόνοι... λίγο μεγαλούτσικοι.-
|
|
|||
|
|||
Χαχαχαχαχαχα.... πονηλούληηηηη....τα ξέρεις και εσύ αυτά εεεε ?????
Χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
Από "νιάνιαρο" κάτω από το νερό ήμουν ωρέ... τι να κάνω;
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Και οι 2 παρα πολυ καλεςςς
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
ωραίες φώτο Γιώργο,μπράβο!
ακριβώς απέναντι στο βουνό που είναι στο βάθος πίσω από τον Παρθενώνα είναι το σπίτι μου! |
|
||||
|
||||
Ροδος
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
φοβερη!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορα υποβρυχιας μηχανης | kgf12345 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 05-07-12 18:41 |
Υποβρυχια-αδιαβροχη καμερα | kwstas_original | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 40 | 11-12-11 17:18 |
Υποβρυχιοι κηποι απο το Βιετναμ | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 17-11-11 06:08 |
Θηκη Φωτογραφικησ Μηχανησ Για «υποβρυχιεσ» Φωτογραφιεσ | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-11-06 12:45 |
υποβρυχια κηπουρική.. | Moonchild | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-08-05 13:32 |