|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η στυλοπορα μου φαινεται οτι χαροπαλευει αλλα την ειχε ακουσει εξ αρχης και εχω σκοπο ετσι κι αλλιως να την αλλαξω θεση γιατι την εχω κολλησει πανω σε μια κοτρωνα και δε μ αρεσει. Να τη κοψω πιο χαμηλα που εχει γινει ασπρη και να τη ξανα κολλησω μηπως ανακαμψει ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εάν όμως παραμένει έτσι κανε λίγο υπομονή γιατί μπορεί να επανέρθει! καλή συνέχεια μιχαλη! |
|
||||
|
||||
![]()
πάει πολύ καλά!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μιχαλη!
να είναι καλά τα παιδιά! πάρα πολύ όμορφο γινεται το ρεεφ σου και στα μάτια μου μοιάζει φανταστικό! σου αρέσει η λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη καλησπέρα!
Ζέστανε μας λιγο με τα καινούργια σου κοράλλια! Απο μετρησεις πως ειμαστε ; Καλη συνεχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθαν μερικα κοραλλια ακομα
![]() ![]() Μερικες φωτο απο τα καινουργια: Οι εφυλιες ειναι ισως το αγαπημενο μου κοραλλι, η καινουργια εχει 10+ κεφαλια και ειναι απλα απιστευτη.. Στο πανω μερος της φωτογραφιας φαινεται η αλγη που αρχισε να περνει τα πανω της μολις ψιλωσα λιγο σε ενταση το φωτιστικο.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ε και με τα ζοανθους εχω ενα θεματακι .. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα Μιχάλη!
Φανταστικές οι εμφύλιες,τα ζωανθους τάισε τα λιγο αν δεις οτι έχουν θέματα αλλα πιστεύω να στρώσουν! Φοβερό φιλαρακι το ρεεφ σου και πολύ προσεγμένο! Για σκίμμερ Τωρα εγω θα σου πρότεινα για φτηνό και τίμιο το jebao coral box 500 που εχω εγω στο δικό μου και το εχει στεγνώσει για πλάκα το ενυδρείο! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπολόγισε περίπου 33 πόντους από την επιφάνεια το φωτιστικό
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη καλησπέρα!
Τι νεα φιλαρακι εχουμε ; Εκανες καμια αλλαγή; Πως πανε τα κοραλλακια; |
|
||||
|
||||
![]()
πάει πολύ καλά !!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Μιχάλη πανέμορφο!
τι νεα έχουμε πως κυλάει ο χρόνος στον ύφαλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Αργυσα να απαντησω λογο φορτου εργασιας αυτες τις μερες.. Ο υφαλος φαινεται να πηγαινει καλα αν και ανακαλυψα nudis και στεναχωρηθηκα παρα πολυ γιατι δεν θελω να χασω κανενα απο τα κοραλλια μου με τοσο κοπο μαζεψα.. Ειχα παραγγειλει wrasse για να το αντιμετωπισω καπως αλλα δεν ηρθαν ποτε και ειμαι ξανα στην αναζητηση. Κατα τα αλλα φαινεται να πηγαινει καλα αν εξαιρεσουμε καποια θεματακια με την αλγη σε λογικα πλαισια νομιζω. Προσπαθω να κραταω σταθερο το kh στο 8 και ξεκινησα να φτιαχνω και το μαγνησιο που η πρωτη μετρηση εδειχνε 1110.. Η εικονα του ενυδρειου σημερα ειναι αυτη :
![]() Αυτο ειναι τα πρωτα ζοανθακια που εκανα προσπαθεια να φραγκαρω και απο οτι φαινεται τα πηγαινουν καλα, εφτιαξα και μια προχειρη φριαγκιερα και τα εχω και αραζουν εκει ![]() ![]() ![]() και μερικες απο καποια κοραλλακια μου .. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά φαίνεται να πηγαινει και χαίρομαι γιαυτό....
τα nudis πως τα κατάλαβες; Μαγνήσιο πάνω από 1350 να κρατάς! |
|
||||
|
||||
![]()
Tα ειδα ενα βραδυ που εψαχνα με το φακο με τα φωτα κλειστα ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά Μιχάλη καμία φωτο!!!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά δεν θα το δυναμώσεις άλλο ή είναι στην δυση?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι το χαμηλωνω για να μπορω να βγαλω κατι στις φωτογραφιες ειναι πιο ψιλα κανονικα ..
|
|
||||
|
||||
![]()
το φωτιστικό κεντράρει? παρ αυτα πολυ ωραίες φωτογραφιες
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα, οχι ειναι 5cm πιο πισω απο οτι θα επρεπε
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιες φωτο και ορεος υφαλος μπραβο!
τον γιατρο ποσο καιρο τον εχεις; χωρις ταγκ τι τρωει; την τροφη που του δινει; ποσες φωρες την μερα τιζεις; |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο τραβά άλλο ένα βιντεακι με πιο δυνατό φως!!!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Μιχάλη πολύ ωραία!!
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Μιχαλη πανέμορφο φιλαράκι!
πολύ όμορφη και νοικοκυρεμενη δουλειά από το ξεκίνημα της έως τώρα! πολύ χαίρομαι να βλέπω τόσο όμορφους και περιποιημενους υφάλους! |
|
||||
|
||||
![]()
Καινουργιο κινητο και ειπα να κανω ενα βιντεακι..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό Μιχάλη
Μπράβο. Τα κλόουν όλα τα λεφτά
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μιχάλη!
Φοβερό και το ενυδρείο αλλα και η λήψη βίντεο που εκανες! Πως αλλάζεις τις εικόνες στην επεξεργασία που κανεις; Θέλω να το κανω και εγω και δεν το βρίσκω! |
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα, ναι ειναι φοβερα του πηρε καιρο να βρουν σπιτι αλλα τα καταφεραν ..
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστω! Προσπαθω να γινει καλυτερο και η βοηθεια του φορουμ πολυ σημαντικη.. ------------------------- Ναι ναι ο φωτισμος θελει ακομη δουλεια..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-01-17 στις 12:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αρεσει πολυ το ενυδρείο σου. Το φωτιστικο σου στα 165w led ειναι αρκετό για τα λίτρα σου. Το δουλεύεις χαμηλά; αν ειναι ανέβασε το.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |