|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
όντως καλά υπες τα φάγανε ..το ζευγάρι μέσα το έχω δεν φενετε ? θα τα βάλω τώρα και τα 2 ζευγάρια στις γεννηστρες μπας και βγάλω γέννα καμία φορά εγώ
|
|
||||
|
||||
Με το καλό Βασίλη
|
||||
|
||||
....
Βασίλη μπελά στο κεφάλι σ βάζεις........
|
|
|||
|
|||
λες?..εγώ πάλι θέλω πολύ να κάνω την δική μου γενιά
------------------------- ευχαριστώ Artemisia Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BUREKAS47 : 03-03-16 στις 21:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Για να τα καταφερεις θελει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο να ασχοληθεις.....Αν εχεις προσπαθησε το αν οχι μην παιδευεις τα ψαρια αδικα......
|
|||
|
|||
Σ γεννηστρες ίδιες ακριβώς στο ένα ζευγάρι σκάνε τα αυγά στο άλλο ασπριζουν σ 30 ώρες.τι πάει λάθος;;;;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μαρτύρα Μπίλη......... |
|
|||
|
|||
Ε ναι
|
|
||||
|
||||
ΔΕΝ φτιάχνεις λίγο καλύτερα το ενυδρείο... ώστε να καλύπτει κάπως τις συνήθειες των δίσκων.
Η αναπαραγωγή είναι "ξεπάτωμα" ακόμα και γι αυτούς, που έχουν ελεύθερο ολόκληρο το 24ωρο. Τίποτα άλλωστε ΔΕΝ σου εγγυάται ότι... έφ' όσον γεννάνε οι δίσκοι, θα έχεις πετύχει και παραγωγικό ζευγάρι.- |
|
||||
|
||||
πολύ όμορφο ενυδρείο και ψάρια.
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ πολύ φίλε μου
|
|
||||
|
||||
Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το μεγάλωμα μικρών δισκων 5-6 εκ. , είναι πολύ ωραία εμπειρία και θα πάρεις μια γεύση με τις απαιτητές ρουτίνες που θα χρειαστείς αν ποτέ θελήσεις να ασχοληθείς και με γέννες
|
|
||||
|
||||
...
Παράθεση:
Είναι κοντά στο να το πετύχει αλλά πάντα κάπου κάνει λάθος και χάνει το γόνο ή τ αυγά...έτσι δεν είναι Βασίλη...????? Μαθαίνει απ τα λάθη του και πίστεψέ με έχει και εξοπλισμό και όρεξη και μεράκι για να τα καταφέρει...είναι κοντά το ξαναλέω και ρίχνει και πολύ διάβασμα.... Ορε Τσεκουράτε δώσε μας και συ τα φώτα σου(τα μυστικά σου)........ |
|
|||
|
|||
Δεν είναι απαραιτητο ότι κάνει λάθος ο Βασίλης στο χάσιμο των αυγων η τον μικρών.υπομονή κ παρατήρηση του ζευγαριού.
|
|
||||
|
||||
είπα και εγώ δε θα χτυπήσει το τρολ.
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς;;
|
|
||||
|
||||
δεν ήταν για εσένα , τον κύριο με τα κόκκινα γράμματα
τέλος πάντων ανακαλώ ! |
|
||||
|
||||
....
Παράθεση:
Κάνω και χρέη δικηγόρου τώρα... . Φιλικά πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι η αριστερή έχει πολλά μαυρα πράγματα μέσα Βασίλη κ το ζευγάρι Δεν σκουρενει.υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χάνονται.
------------------------- Η δεξιά τι πράσινο είναι αυτό;;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 18-03-16 στις 11:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
το μόνο που μπορώ να βγάλω είναι το βιοφίλτρο και να βάλω Αερόπετρα για να φυγει λίγο η μαυριλα και να μπορούν να βρούνε ευκολα τους γονείς
|
|
|||
|
|||
Κ το pvc.
------------------------- Bαλε ασπρο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 18-03-16 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω έξι αυγά πάνω
|
|
||||
|
||||
...
Θα έρθω να τα μετρήσω το απόγευμα...ετοίμασε εσύ αρτέμια λέμε.......
Τα ματάκια στη μέση ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. |
|
|||
|
|||
Μπορείς να βγάλεις μια καλή φωτο το δεξί ζευγάρι;;;
|
|
||||
|
||||
Το αριστερό ζευγάρι (στις φωτογραφίες... τα "κόκκινα") έχουν μικρό μέγεθος... εγώ θα απέφευγα τα βάλω να ζευγαρώσουν.
Πιθανώς γνωρίζεις ότι με το ζευγάρωμα... τα ψάρια σου θα "κολλήσουν" (σε ανάπτυξη).- |
|
|||
|
|||
Γιατί Νίκο γίνεται αυτό;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο από παραμέτρους και ρουτίνες τι κάνεις ?
|
|
||||
|
||||
Τώρα είδα το ερώτημα.
Γιατί για ότι κάνουν τα ψάρια... καταναλώνουν ενέργεια και ειδικά η αναπαραγωγική διαδικασία είναι πολύ ενεργοβόρα... συν ότι κατά την διάρκεια αυτής η προσοχή τους είναι στραμμένη κυρίως στην φύλαξη/προστασία των αυγών/μικρών... οπότε "κόβουν" και λίγο το φαγητό.- ------------------------- Όπως βλέπεις... με το "στήσιμο" που έχεις κάνει μετέτρεψες τους δίσκους, σε ψάρια επιφανείας. Επίσης έχεις "πνίξει" το ενυδρείο... στις ρίζες. Βλέπω και κάποιους αδύνατους... ασθένεια ή το τάϊσμα ΔΕΝ είναι σωστό; Για τα μικρόψαρα... να ΜΗΝ σχολιάσω.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 17-07-16 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η αναπαραγωγη. | alexsia1600 | Malawi | 6 | 12-03-12 12:38 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Αναπαραγωγη LDA 25? | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 25-06-07 10:08 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |